Sponsorater - Gorenje
Sponsorater
1

Gorenje #simplyfans er bevægelsen bag vores sponsorater. Vi er stolte sponsorer af sporten, der bringer familier, generationer og venner sammen i et fællesskab. Om end det er derhjemme i sofaen foran fjernsynet eller på stadion, så skaber vi tid til hinanden og glæden ved fællesskabet bringer overskud og uforglemmelige minder med sig.

Én af sportens karakteristisk og vigtigste egenskaber er selvfølgelig at vinde, men det er ikke den eneste grund til, at vi glæder os ved at se en kamp. Sporten er en social katalysator, som får os til at glemme hverdagens slid og pligter, og får os til at nyde at være sammen. Derfor støtter vi op om sporten. Vi er #simplyfans!

_products/features/icon - Skab minder sammen

Skab minder sammen

_products/features/icon - Få det bedste ud af din tid

Få det bedste ud af din tid

_products/features/icon - Vi er #simplyfans

Vi er #simplyfans

Vi vil gerne opfordre til at bruge din tid på dine nærmeste, og gerne tage dem med en tur på stadion, hvis det er muligt. Vi ved, at en kamp med dit yndlingshold og dine yndlingsmennesker bringer enestående minder med sig. Men at se en kamp derhjemme, kan også noget! Husk at følge os på Facebook for at vinde præmier du kan bruge, når du ser kampen.

Sport er for både børn og voksne i alle aldre. I Norden er vi vokset op med sporten siden vi var helt små alle sammen, og ved præcist, hvordan det at være på et hold har stor effekt på den vores fællesskabsfølelse. Det at være sammen om noget, om det er på banen, på tribunen, i sofaen eller i køkkenet, kan skabe minder. Vi tror på at mere tid med familien, børnene og vennerne er vejen til en simplere og gladere hverdag. Vi håber, at du også vil nyde sporten sammen med os.

Andre samarbejder

Gorenje på Copenhell festival

Gorenje har til Copenhell festivallen udsmykket custommade Gorenje produkter, leveret vaskerier til festivalgæsterne samt været med til at indsamle penge til godtgørende formål.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev