Håndbold - Gorenje
VI KAN ALLE VÆRE VINDEREGør dit bedste for holdet og derhjemme.
1

Gorenje forlænger sponsorat af EHF Champions League, herrehåndbold

EHF Champions League-partner Gorenje har dedikeret deres fremtid til europæisk elitehåndbold ved at underskrive en toårig forlængelse af sponsoratet. I overensstemmelse med den nye aftale – som er indgået via EHF Marketing GmbH og dets eksklusive medie- og markedsføringspartnere Infront og DAZN – vil Gorenje fortsat være officiel partner til EHF Champions League frem til og inklusive sæsonen 2021/22.

Når passionerede fans står bag håndboldspillerne, stiger energiniveauet, og der kan opstå gnister på banen og på tilskuerpladserne. Så lad os sørge for at bevare den gode sportsånd og huske, hvad det er vi hepper på. Lad os ikke komplicere det med negative spændinger eller fornærmelser.

#Simplyfans er en stor fangruppe, som samler og forener fans af alle nationaliteter. Vi står sammen om en ægte og ærlig passion for sport. Lad os støtte op om sporten sammen! Hashtag dine minder med #simplyfans på Instagram og Facebook, så vi kan blive inspireret af hinanden. Hvert et #simplyfans moment er unikt og individuelt og kan danne ringe i vandet. Lad os se hvad du finder på til dit moment og inspirer andre.

_products/features/icon -

Vær fair i dine tilråb og støt fair play!
_products/features/icon -

Opfør dig respektfuldt over for alle fans, uanset nationalitet.
_products/features/icon -

Når spillet starter, skal du bare nyde skønheden ved selve sporten.

Bliv en del af vinderholdet

Gorenje har været stolt sponsor af europæisk håndbold i mange år, og i år gør vi vores bedste til EM i håndbold for herrer i 2022. Slå dig sammen med os og alle Simplyfans og støt holdene, mens vi støtter dig i dit daglige liv. Bliv en del af holdet med fantastiske større og mindre husholdningsapparater fra Gorenje, der kan gøre dit liv lettere. Så kan du nyde mere fritid og lave det, du har lyst til, sammen med dem, du holder af. 

Vælg dine vindere til dit hjem

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Gæt en emoji

Nikola Karabatić har sendt os nogle ansigtsudtryk. Vi kunne godt bruge noget hjælp til at gætte, hvilken emoji han ville vise os.

Hvis du gætter alle fem, kan du vinde nogle fantastiske Simplyfans-præmier! 

Se præmierne nedenfor.

Held og lykke! Vi kan alle være vindere. 💪

Fantastiske Simplyfans-præmier

  • 10x Bagesten 
  • 1x Produkt efter frit valg*

*Vinderen kan ønske et produkt, hvis produktet ikke er tilgængeligt vil vinderen blive tilbudt en anden model eller et tilsvarende produkt.

Lav snacks til håndboldkampen

Hvis I ser kampen derhjemme foran fjernsynet, skal der selvfølgelig snacks til. Vi har samlet et par sunde af slagsen, som er simple og ligetil at lave.

Gorenje laver hattrick til EM i herrehåndbold

Gorenje, der gennem længere tid har sponsoreret EM i håndbold for herrer, er med for tredje gang i træk til mesterskaberne i Ungarn og Slovakiet i 2022

Vores ambassadør og en af verdens bedste håndboldspillere

Nikola Karabatić

Nikola Karabatić har skubbet sine professionelle sportsgrænser hele sin karriere. Håndboldspilleren med kroatisk far og serbisk mor, bor og spiller i Frankrig. Med Frankrigs landshold har han vundet alle store internationale titler: olympiske lege, VM og EM. Hans klubkarriere er ikke mindre imponerende, med tre Championship League titler hidtil. Tre gange var han kåret årets IHF World Player.

Som en #simplyfans-ambassadør hjælper han os med at dele glæden ved sport på tværs af grænser.

Vi er stolte sponsorer af

Oplev mesterskabet som Simplyfan

Simplyfans er helt vilde med sport, og derfor støtter Gorenje deres passion og kampgejst. Hvis du elsker håndbold, sportsstjerner som Nikola Karabatič og elsker at heppe højlydt og længe, så bliv en del af Simplyfans på simplyfyfans.eu

Oplev spændende indhold, utrolige sportsambassadører og en gevinst-quiz med Nikola Karabatić. Det kan være, det bliver dig, der vinder nogle fantastiske Simplyfans gevinster! 

#simplyfans galleri

Tilmeld dig vores nyhedsbrev