Håndbold - Gorenje
Håndboldfans forenet gennem Gorenje #simplyfansLad os heppe sammen
1

Når passionerede fans står bag håndboldspillerne, stiger energiniveauet, og der kan opstå gnister på banen og på tilskuerpladserne. Så lad os sørge for at bevare den gode sportsånd og huske, hvad det er vi hepper på. Lad os ikke komplicere det med negative spændinger eller fornærmelser.

#Simplyfans er en stor fangruppe, som samler og forener fans af alle nationaliteter. Vi står sammen om en ægte og ærlig passion for sport. Lad os støtte op om sporten sammen! Hashtag dine minder med #simplyfans på Instagram og Facebook, så vi kan blive inspireret af hinanden. Hvert et #simplyfans moment er unikt og individuelt og kan danne ringe i vandet. Lad os se hvad du finder på til dit moment og inspirer andre.

_products/features/icon -

Vær fair i dine tilråb og støt fair play!
_products/features/icon -

Opfør dig respektfuldt over for alle fans, uanset nationalitet.
_products/features/icon -

Når spillet starter, skal du bare nyde skønheden ved selve sporten.

Lav snacks til håndboldkampen

Hvis I ser kampen derhjemme foran fjernsynet, skal der selvfølgelig snacks til. Vi har samlet et par sunde af slagsen, som er simple og ligetil at lave.

Vores ambassadør og en af verdens bedste håndboldspillere

Nikola Karabatić

Nikola Karabatić har skubbet sine professionelle sportsgrænser hele sin karriere. Håndboldspilleren med kroatisk far og serbisk mor, bor og spiller i Frankrig. Med Frankrigs landshold har han vundet alle store internationale titler: olympiske lege, VM og EM. Hans klubkarriere er ikke mindre imponerende, med tre Championship League titler hidtil. Tre gange var han kåret årets IHF World Player.

Som en #simplyfans-ambassadør hjælper han os med at dele glæden ved sport på tværs af grænser.

Vi er stolte sponsorer af

#simplyfans galleri

Tilmeld dig vores nyhedsbrev