Gorenje Life Simplified - Få en nemmere hverdag - Gorenje
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
1

Gorenjes Life Simplified blog handler om alle emner indenfor husholdning, madlavning, tips og tricks til bedre vedligeholdelse af dine hvidevarer, og endeligt hvordan du får mere tid til dig selv og din familie. Læs med og spar tid og energi og brug det i stedet på dem der er allervigtigst. Go' læselyst!

Seneste indlæg

Historien om Life Simplified med Gorenjes produkter

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Vi stræber efter at være kilden til praktiske ideer, der gør arbejdet i hjemmet lidt lettere. Så har du mere tid og energi til de mennesker og ting, der er vigtigst for dig. Vi mener at enhver innovation, ny teknologi og service vi leverer, skal have et simplificeret formål, for at klare livets større opgaver eller gøre de mindste hverdagsstunder lidt nemmere.

Vi engagerer os i at gøre dit liv lidt lettere. Ved at forstå dine behov og forventninger, stræber vi efter at være kilden til at løse dine problemer.
Vi udfordrer os hver dag for at finde ud af, hvad mere og hvad mindre vi kan gøre for at gøre dit liv lidt glattere. Ved at anvende praktisk teknologi.
Vi designer ikke kun husholdningsapparater, men en holistisk brugeroplevelse. Ved at levere enkle, intuitive løsninger hjælper vi dig med at reducere kompleksiteten, spare tid og øge den daglige nydelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev