Copenhell - Gorenje

Gorenje går sort på COPENHELL 2019

Gorenje er stolt samarbejdspartner med COPENHELL 2019, som er Danmarks største rock- og metalfestival. I 2019 har COPENHELL 10 års fødselsdag og Refshaleøens rå omgivelser danner rammerne om fire dage med musik til alle rock- og metalfans.

Vask dit tøj på COPENHELL

Vi har fået specialfremstillet vaskemaskiner og tørretumblere, som vil være installeret på campingpladserne på festivallen, hvor alle der bor i campingområdet kan få vasket deres tøj helt gratis. Vi deler kærligheden til metal og for os betyder det, at du trygt kan overlade dit yndlings merchandise til os, mens du headbanger til Slipknot. Vi er ligeglade med om dit tøj lugter af ild, blod eller død - vi vasker alt. Mens vi vasker kan de første 100 heldige få en slåbrok og klip-klapper. Til de resterende har vi altid en slåbrok og klip-klappere til låns.

Køl ned efter en tur i helvede

Vi har produceret custommade retrokøleskabe i det vildeste COPENHELL design, som du kan købe online ved at sende en forespørgsel til vores kundeservice ved at skrive til emailadressen nedenfor. Køleskabene er selvfølgelig udsmykket med originalt COPENHELL design og vil passe perfekt ind i garagen, motorcykelklubben, eller hjemme i køkkenet hos metalfamilien. Visuel på køleskabet er fra det ikoniske billede af "Fenrisulven", The Wolf of Copenhagen, som vi alle kender fra B&W  Hallerne, hvor det dækker 2000 m2 og er skabt af kunstneren Victor Ash i 2015.
Ønsker du mere info eller ønsker du at købe køleskabet med ”skull” visuel, kontakt: salg.dk@gorenjegroup.com

Ønsker du at købe køleskabet med “ulv” visuel:

Dødsenslækker udenpå, intelligent indeni

LED belysning
LED belysning
Mere
IonAir med DynamiCooling
IonAir med DynamiCooling
Mere
FreshZone skuffe
FreshZone skuffe
Mere
LED belysning
LED belysning
Strømbesparende LED belysning i båndform er meget energieffektive, har en særlig lang levetid og bruger mindre strøm.
IonAir med DynamiCooling
IonAir med DynamiCooling
Avanceret ventilationssystem med DynamiCooling fordeler jævnt den ioniseret luft og udligner temperaturen gennem hele køleskabet. Luften med ekstra negative ioner efterligner det naturlige mikroklima, der holder maden frisk længere. Endvidere kan alle typer af fødevarer placeres på enhver hylde i køleskabet, da der ikke er nogen temperaturforskelle.
FreshZone skuffe
FreshZone skuffe
Skuffen med den laveste temperatur i køleskabet egner sig perfekt til opbevaring af kød, fisk, frugt og grøntsager. Den vil bevare madvarernes friskhed, aroma, farve og smag meget længere.
LED belysning
IonAir med DynamiCooling
FreshZone skuffe
Tilmeld dig vores nyhedsbrev