Elkedler - Gorenje
luk
...
En hurtig vej til en dejlig kop teVinter eftermiddage er særligt charmerende når naturen bades i sollys. Efter jagten på solstråler i frisk luft, vender vi hjem med pjusket hår og røde kinder, her er en varm kop te eller kaffe en af livets bedste og mest simple glæder. Gorenje elkedler er perfekte til sådanne øjeblikke. Vandet varmes øjeblikkeligt, så du kan lave te, kaffe eller en anden varm drik på meget kort tid.
1

Elkedler

FUNKTIONER
Alle Gorenjes elkedler tilbyder et rum til opbevaring af ledningen samt en roterende 360-graders base, som giver dig mulighed for blot at løfte elkedlen og sætte den fra dig igen. Det attraktive design vil påvirke ethvert rum, så vi er sikre på at elkedlerne fra Gorenje er det rigtige valg for dig.
Mere Mindre
Kog-tør og beskyttelse mod overophedning
Mere
Varm te
Mere
Kalk filter
Mere
Termostat
Mere
Kog-tør og beskyttelse mod overophedning
Med en kog-tør beskyttelse slukker elkedlen automatisk hvis den ved et uheld er tændt, når der ikke er noget, eller ikke nok vand i den. Derudover vil beskyttelsen mod overophedning automatisk slukke apparatet ved 100 ° C.
Varm te
Daglig travlhed kan fratage dig en af de stille øjeblikke med hvile med en varm drik i hænderne. Gorenjes stilfulde elkedler vil sørge for du er i stand til at få tid til dig selv og til at få et øjebliks fornøjelse. De vil bringe vandet i kog på et minut, så du hurtigt kan nyde din foretrukne kop.
Kalk filter
Gorenje glas elkedel har et glimrende kalk filter, der fungerer godt og er nem at fjerne og rengøre. Du kan klare det med lethed og den hælder perfekt, uden at dryppe.
Termostat
Et oplyst varme-termostat kan indstille vandtemperaturen mellem 60 og 90 ° C, afhængigt af hvad du ønsker at opvarme vandet til. Elkedlen registrerer automatisk temperaturen først på det påfyldte vand, som derefter vises på displayet. Du indstiller den ønskede temperatur ved hjælp af + og - tasterne. En alarm vil lade dig vide, når vandet er klar til brug.
Kog-tør og beskyttelse mod overophedning
Varm te
Kalk filter
Termostat

Modeller