Brødristere - Gorenje
luk
...
To-skiver brødrister i stilfuldt designMed en brødrister fra Gorenje får du et sprødt og lækkert brød, som kan nydes hver morgen. Med de 6 bruningsniveauer, vil denne brødrister lave din toast præcis som du kan lide den.
1

Brødristere

FUNKTIONER
Lad ikke maden gå til spilde.. Optøg det frosne brød fra fryseren på brødristeren og du har hurtigt og nemt et stykke brød ved hånden.
Mere Mindre
Præcise indstillinger
Mere
Nem at rengøre
Mere
Flot design
Mere
Højt løftehåndtag
Mere
Præcise indstillinger
Med de 6 bruningsniveauer, vil denne brødrister lave din toast præcis som du kan lide den. Den har også integreret genopvarmning og optøningsfunktion: genopvarmning til opvarmning af toast eller skiver af brød, og optøning af frosne skiver brød, som du lige har taget ud af fryseren.
Nem at rengøre
Dette apparat har en brugervenlig krummebakke, hvilket betyder at du nemt kan fjerne og vaske den. Derfor er der ikke mere brændt lugt, som ingen kan lide - kun duften af friskt ristet brød. Den har også et rengøringsvenligt ydre, så det upåklagelige udseende er garanteret.
Flot design
Denne stilfulde to-skiver brødrister er en stor æstetisk tilføjelse til dit køkken. Den komplimenterer dit køkken og din egen stil. Den er praktisk og let.
Højt løftehåndtag
Med dybe og brede brødristerrum undgår du ofte at få en skive brød til at sidde fast i brødristeren. Men hvis det sker, eller hvis et stykke brød bare er alt for lille til en automatisk pop-up, er det høje løft håndtag den rigtige løsning. Det skubber dit brød højt nok op, så du kan samle det op med lethed uden at risikere skader.
Præcise indstillinger
Nem at rengøre
Flot design
Højt løftehåndtag

Modeller