Blendere - Gorenje
luk
...
Blend din madGorenjes blender vil knuse is til sne eller gøre dine foretrukne grøntsager og frugter flydende. Tøv ikke med at forberede pesto, hummus eller jordnøddesmør. Børn vil elske cremet is og du vil sætte pris på silkeagtige grønne smoothies og varme pureer.
1

Blendere

FUNKTIONER
Livet med Gorenje husholdningsapparater har sine fordele. Mange fordele. Tjek de bemærkelsesværdige funktioner og præstationer af de apparater, der leverer moderne brugeroplevelser, top kvalitet, og effektiv drift.
Mere Luk
Stor 1,25 L kande
Mere
Rustfrie stålknive
Mere
Gummifødder
Mere
Stor 1,25 L kande
Meget praktisk, er den robuste og mikrobølge-sikre glaskande med en kapacitet på 1,25 liter, som er formet til at blende hvilken som helst sovs eller creme som du ønsker. Glaskanden og andre medfølgende tilbehør tåler opvaskemaskine.
Rustfrie stålknive
Innovative udformet rustfrie stålknive vil skære igennem fugtige og tørre ingredienser uden tilsatte væsker. Dens særlige form muliggør præcis og fin skæring selv ved høje hastigheder. Knivene er skarpe og stærke nok til at knuse is og hårde fødevarer.
Gummifødder
At holde så magtfuldt et apparat på plads kræver gode arkitektoniske former og gummifødder i bunden for at sikre at apparatet ikke bevæger sig under drift, eller når du fjerner kanden.
Stor 1,25 L kande
Rustfrie stålknive
Gummifødder
Inspiration
Gorenjes blender er en fleksibel, ubesværet og uundværlig hjælper i køkkenet.
Mere Luk

Hvad kan de gøre?

Frosne fødevarer

Frosne fødevarer er et glimrende udgangspunkt for forfriskende smoothies. Mange blendere kan ikke blende frosne fødevarer flydende, men med Gorenjes blender behøver du ikke at bekymre dig.

Hårde frugter og grøntsager

Forberedelse af fødevarer før det skal blendes, plejede at tage lang tid. Med blendere fra Gorenje, behøver du ikke at skære maden i mindre stykker, da den magtfulde motor nemt vil håndtere de hårde skaller. Desuden behøver du ikke at fjerne kernehuset i frugten, da high-speed funktionen fuldt ud vil inddrage frøene i væsken.

Is

De bedste cocktails behøver fint knust is. Stål knivene vil knuse isen til din cocktailparty eller endda selv slå isen til kompakt sne, som du kan bruge til pynt af glassene.

Varme retter

Knivene der roterer med op til 30.000 omdrejninger i minuttet genererer varme, der forvandler maden til farverige puréer eller cremet suppe. Prøv gulerod puré eller græskar suppe. De vil være klar på mindre end tre minutter.

Nødder og frø

Nu kan du lave jordnøddesmør eller pesto med din blender. Knuse nødder og frø i silkebløde former.

Kaffebønner

Kun få minutter efter du starter med at blende, vil du blive betaget af duften af friskmalet kaffe. Nyd en ægte barista følelse hver morgen.

Den ideelle løsning til specielle opgaver

Kost af rå fødevarer

Kost af rå fødevarer omfatter fødevarer, der ikke er termisk behandlet, da kogning, stegning og bagning eliminerer værdifulde enzymer, vitaminer og mineraler fra maden.

Den rå fødevarer kostpyramide, beskriver hvilke fødevarer der skal spises ofte, moderat og sparsomt som adskiller sig fra den konventionelle. Ud over frugt og grøntsager, indeholder menuen nødder og frø, spirer, urter og naturlige olier.

fødevarer er et skattekammer af gavnlige ingredienser, hvoraf mange findes i hårdere skaller eller frø. Konventionelle blendere vil få problemer med forarbejdning af fibre. Blendere fra Gorenje vil gøre ingredienserne flydende, som du ikke kunne behandle før.

At skrælle og skære i mindre stykker er derfor ikke længere nødvendigt, og du vil bruge mindre tid til at forberede din livret eller drikke, og samtidig bevare alle ingredienser til gavn for dit helbred.

Babymad

Når man introducerer fast føde til spædbørn, er det meget vigtigt at inkludere så meget frugt og grønt som muligt.

Med blendere fra Gorenje, kan du lave jævne puréer som lader din baby nyde maden uden nogen skjulte dele.

Særlig kost

Enhver særlig kost kræver en masse opmærksomhed på valget af ingredienser og tilberedning af mad.

Med blendere fra Gorenje, vil du nemt kunne lave:

  • glutenfri retter
  • veganske retter,
  • vegetariske retter,
  • laktosefri og mælk-fri retter.

Modeller