Køb en Gorenje dampovn og få en vakuumpakker med i købet - Gorenje
luk
...
Om kampagnen
Registrér dit køb

Køb en Gorenje dampovn og få en vakuumpakker med i købet*

En Gorenje-dampovn er en god hjælp for at lave en sund kost. Den er nem at bruge, og dens funktioner gør det muligt at vælge og kombinere tilberedningsprocedurer, som virkelig gør dine daglige måltider både næringsrige og afbalancerede. Maden vil bevare smag, aroma, farve og næringsindhold. Derudover kan man forberede sous vide i ovnen, hvor vakuumpakkeren er nødvendig.

Køb en Gorenje dampovn med sous vide funktion hos WhiteAway i perioden 20.04.2018 - 04.05.2018 og få en vakuumpakker med i købet. *Gælder kun udvalgte Gorenje dampovne købt hos WhiteAway.

Passer til ethvert køkken! Vakuumpakker fra Gorenje er med dens stilfulde design og brugervenlighed det perfekte køkkenværktøj. Den giver længere holdbarhed til en lang række forskellige madvarer - fra færdiglavede retter til lugtfri opbevaring af fisk og kød samt non-food varer!

 

Sådan fungerer tilbuddet

  • Gælder kun for udvalgte dampvone fra Gorenje.
  • Købet skal være foretaget inden for kampagneperioden 20.04.2018 - 04.05.2018.
  • Gælder kun for produkter købt hos WhiteAway.
  • Registreringen kan kun foretages 1 gang pr. købt produkt.
  • Registreringen skal være udført senest 7 dage uger efter fakturadato.
  • Produktet skal være købt og betalt i Danmark.
  • Gælder kun privatkøb, og i forbindelse med privat brug. Gælder ikke erhvervskunder.
  • Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Tilberedning med damp

Tilberedningstiden i dampovn er som udgangspunkt den samme som ved traditionel kogning i en gryde og er afhængig af størrelse samt tilberedningstemperatur. Prøv dig frem, brug din fornuftige sans og start altid med at vælge den korteste tilberedningstid. Du kan altid forlænge efter behov derefter.

Inspiration til madlavning med sous vide

Sous vide er fransk for ”under vakuum”, og betyder, at du lægger dine råvarer i en lufttæt pose, som du derefter tilbereder med damp. Mange tror, at sous vide kun er for professionelle kokke og madentusiaster, som laver gourmetmad, men faktisk er sous vide også meget relevant derhjemme i hverdagen.
For at kunne give dig den bedst mulige service har vi brug for nogle få personlige oplysninger. Udfyld formularen nedenfor, så sender vi gaven til dig.

Problemer med registreringen?

Oplever du problemer med registreringen eller har du andre spørgsmål vedrørende registreringen, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

E-mail: salg.dk@gorenjegroup.com
Telefon: 36 72 11 33