Gorenje laver hattrick til EM i herrehåndbold - Gorenje

Gorenje laver hattrick til EM i herrehåndbold

Gorenje, der gennem længere tid har sponsoreret EM i håndbold for herrer, er med for tredje gang i træk til mesterskaberne i Ungarn og Slovakiet i 2022

EM i håndbold for herrer, der foregår fra den 13. til den 30. januar 2022, støttes også denne gang af Gorenje, kom det frem, da den førende producent af hvidevarer i Europa bekræftede deres sponsorat af mesterskaberne for tredje gang i træk.

Som tidligere sponsorer af det Europæiske Håndboldforbunds (EHF) flagskibsarrangement for nationale hold i 2018 og 2020 cementerer aftalen - indgået med EHF´s medie- og marketingpartner Infront Sports & Media - Gorenjes engagement i at støtte håndbold i topklasse.

Gorenje, der er en del af Hisense Group, er ikke nye i håndbold, da de har sponsoreret EHF Champions League siden 2017.

Partnerskabet i forbindelse med EM i håndbold for herrer 2022 repræsenterer en mulighed for at pifte mesterskabet op endnu engang. Gorenjes enestående, meget populære og kreative kampagne #simplyfans kommer til at omfatte en lang række attraktive gevinster, fra EHF-fantilbehør til en uforglemmelig oplevelse i hallen, hvor man kan heppe på sit yndlingshold. 

Sammen med EHF vil Gorenje udnytte denne mulighed for at gøre livet enklere for håndboldfans, så der bliver mere tid til fornøjelser, herunder til at se de bedste kampe i europæisk håndbold.

Martin Hausleitner, EHF's generalsekretær, udtalte: “Gorenje har vist, at de har en stærk, loyal og vellykket tradition for at støtte håndbold i topklasse, især på nationalt og klubniveau, og derfor er vi meget glade for at have dem ombord som Officiel Partner til det tredje EM i håndbold for herrer i træk. En partner, der brænder så meget for håndbold som Gorenje, er guld værd, når det handler om at fremme vores sport, og vi glæder os til endnu et fantastisk arrangement med dem ved vores side.”

Alenka Potočnik Anžič, Marketing Director hos Hisense Europe Group, tilføjede: “Vi er begejstrede for at være en af de vigtigste partnere til EM i håndbold for herrer, hvor vi til det tredje mesterskab i træk nu fortsætter succeshistorien med europæisk håndbold på højeste niveau. At spille håndbold på topniveau eller dyrke en anden elitesport kræver et stærkt team, en klart fokuseret strategi og et ønske om succes; egenskaber, vi nemt kan identificere os med i Hisense Europe Group. Alt hos Gorenje handler om at gøre livet enklere med vores hvidevarer, og med vores partnerskab med EHF tror vi på, at vi vil kunne gøre livet meget enklere for alle håndboldfans - Simplyfans. Jeg er overbevist om, at vores hvidevarer kan medvirke til, at fans kan få mere tid til de ting, de elsker, herunder at se de mest spændende kampe fra Ungarn og Slovakiet.” 

Om EM i håndbold for herrer 2022

EM i håndbold for herrer 2022 bliver mere end blot en række kampe - det bliver en håndboldfestival. De fælles værter Ungarn og Slovakiet byder Europas håndboldelite velkommen til to uger med spektakulære øjeblikke mellem den 13. og 30. januar 2022. Turneringens slogan – Watch Games. See More – er et udtryk for det, der bliver en hyldest til håndbold, som kan nydes i fem byer, hvis passion for håndbold ikke kender nogle grænser. Besøg eurohandball.com for at dykke dybere ned i hele spektret af oplevelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev