Hold en velfortjent halvleg - med fodbolden under armen! - Gorenje
Hold en velfortjent halvleg - med fodbolden under armen!
1

Gorenje holder EM fodboldfest - og DU er inviteret. Vi trænger nemlig alle til en pause fra hverdagen. En halvleg fyldt med hygge, sjov og fællesskab.

Derfor forkæler vi her på siden dig og dine med inspiration, lege og opskrifter til den perfekte fodboldfest derhjemme. God kamp - og rigtig god halvleg!

Gorenje er stolt sponsor af EURO2020

Vi er stolte af at være officiel sponsor af en af ​​de største sportsbegivenheder i Europa - UEFA EURO 2020. Vi støtter både din passion for fodbold såvel som dig og din familie i jeres daglige gøremål. Altid med fokus på at gøre dit liv derhjemme mere enkelt. Oplev de fantasitske kampe og del den positive energi med #simplyfans over hele verden.

Hent inspiration til fodboldfesten

Varm op til kampen med fodboldbingo. Find opskriften på den perfekte fodboldmenu, straffesparkssnack eller halvlegsdrink. Eller dyst med familien i en af vores sjove fodboldlege.

Savner du inspiration til sjove fodboldaktiviteter med famillien og vennerne?

Gorenje Fodboldbingo

Skal din fodboldfest være endnu sjovere og mere spændende? Og hvem er den sande fodboldfan blandt dine venner?

Hvorfor ikke prøve vores fodboldbingo, som du enten kan spille gennem hele turneringen eller til en enkelt kamp? Det er en rigtig god måde at samle hele familien eller en gruppe venner om en fælles aktivitet. I behøver ikke nødvendigvis at være samme sted - denne leg fungerer også digitalt!

Sådan spiller I:

1.  Klik her for at downloade seks forskellige bingoplader.

2.  Print pladerne ud og fordel dem blandt dem, du vil udfordre i en sjov fodboldaktivitet.

3. Ligesom i almindeligt bingo er vinderen den spiller, der får en række med 5 felter først - vandret, lodret eller diagonalt.

4 fodboldudfordringer til dig og dine børn


  1. Kombinere fodbold og tennis? Hvorfor ikke! Har du et tennisnet så brug det eller sæt en snor op mellem to stole og spil fodboldtennis over nettet. Den som ikke får bolden over nettet har tabt.

  2. Lav en driblebane! Læg sokker, viskestykker eller kegler, hvis du har det, ud og lav en driblebane i haven, i gården eller på en parkeringsplads. Dribl rundt om forhindringerne på tid og styrk dine driblekundskaber.

  3. Giv dig selv en fodboldudfordring og øv dig i at spille fodbolden med indersiden af foden, ydersiden af foden og skyd bolden både forlæns og baglæns.

  4. Jongler fodbolden – hvor længe kan du holde bolden i spil?

Vinderen skal selvfølgelig have et trofæ!


Vi har gjort det let for jer og forberedt et billede af et trofæ til download og print. Print billedet af trofæet ud, farvelæg det eller dekorer det med glimmer og konfetti. 

Find inspiration og sjove tips på #simplyfans

Tilmeld dig vores nyhedsbrev