Simplyfans - Gorenje
luk
...
SLIP HVERDAGEN OG KOM IND I KAMPENWE ARE #SIMPLYFANS
1

Vind en unik t-shirt og håndbold signeret af verdens bedste håndboldspiller: Nikola Karabatić

Nikola Karabatic Signed T-shirt

Er du håndboldfan? Så kender du sikkert vores ambassadør, som er kåret til verdens bedste håndboldspiller i 2007, 2014 og 2016: Nikola Karabatić. Du har nu chancen for at vinde en håndbold og en t-shirt til dig eller en du kender, signeret af selveste Nikola Karabatić.

Glæd dig selv eller en du holder af med en helt unik gave. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor:

Hvor mange gange er Nikola Karabatić blevet kåret som verdens bedste håndboldspiller?

Vælg én svarmulighed
Hvis du vil have tilsendt gratis information omkring vores næste konkurrencer, tilbud eller tips til, hvordan du får mere tid til at nyde det, du synes er allersjovest, skal du huske at klikke JA i togglen ovenfor. Din bekræftelse på deltagelse i konkurrencen sendes desuden til ovenstående e-mail adresse.

Gorenje, Karabatić og dig

Der blev skrevet historie, da Gorenje blev europæisk sponsor af håndbold; VELUX EHF Champions League og to EHF EM turneringer for herrehåndbold. Håndbold er en holdsport som kræver dedikation, passion, intelligens, og at man kan tænke innovativt. Kvaliteter, som også er kernen i vores produkter.

Som sponsor af dette års VELUX EHF Champions League har vi æren af at give dig og alle håndboldens #simplyfans en masse fede oplevelser og præmier. Følg os på Facebook for at få direkte besked, når vi næste gang sætter premier på højkant. 

#Simplyfans og Gorenje

Gorenje er stolte sponsorer af EHF Champions League og deler de samme værdier som mange af sportens allermest talentfulde spillere.

Nicola Karabatic er ambassadør for Gorenje og fortæller: "For mig er Gorenje indbegrebet af det nyeste indenfor teknologi og innovation. Jeg kan fuldstændig identificere mig med Gorenje, da vi begge kommer fra det tidligere Jugoslavien, og vi begge har haft succes på det internationale marked. Da jeg var lille, var vores huse i Kroatien og Serbien udstyret med Gorenje husholdningsapparater, så jeg voksede faktisk op med brandet så at sige. Og det gør mig endnu mere stolt over at samarbejde med virksomheden i dag."

Nyd livet mere - udforsk vores blog

Find inspiration til indretning, opskrifter samt nyttige tips hvordan du kan gøre din hverdag lidt lettere på vores Life Simplified blog nedenfor:

Brug mere tid på livet, mindre tid på husholdning