Designpriser - Gorenje

Designpriser

Red Dot Award for bedste design fra Gorenje

Gorenjes team af designere tog udgangspunkt i brugernes oplevelser, da de designede de seneste nye vaskemaskiner og tørretumblere og imponerede Red Dot Award-juryen.

Den prisvindende kombination af indvendigt og udvendigt produktdesign og nyeste udvikling indenfor intuitiv brugeroplevelse, som leveres af WaveActive-serien af vaskemaskiner og tørretumblere, lever til fulde op til Gorenje-brandets mantra om et enklere og lettere liv - “Life Simplified”.

Dette kan opleves i en lang række vaskefunktioner, såsom de automatiske vaskeprogrammer med ioner (AutoWash), en funktion, som foreslår den optimale dosering af vaskepulver (DoseAid), og den imponerende effektive og friske tørreeffekt med ioner, som trænger ind i stoffet og fjerner eventuelle allergener (IonTech). Tilføjelsen af damp ved slutningen af tørreprocessen gør vasketøjet endnu friskere og mindre krøllet på en naturlig måde (SteamTech). Et enkelt tryk på det intuitive brugerinterface på vaskemaskinen eller tørretumbleren er nok til at vælge det optimale program.

Men den egenskab, som er vi er mest stolte af ved Gorenje’s nye maskiner, er det innovative bølgedesign på tromlen, som giver en både nænsom og effektiv vask og tørring af selv de mest sarte klædningsstykker. Selve hjertet i Gorenje’s WaveActive-teknologi er den energieffektive invertermotor i vaskemaskinerne og varmepumpen i tørretumbleren, som - i kombination med det forbedrede og mere stabile kabinet - giver en mere lydløs og stabil drift.

VI DESIGNER ORIGINALITET

Designet af hvert enkelt Gorenje-apparat repræsenterer en perfekt balance mellem funktionalitet og følelse. Det er ærligt, forståeligt og grundigt ned til mindste detalje. Vores apparaters unikke design får dem ikke bare til at se godt ud, men gør dem mest af alt brugbare og nemme at anvende. Det giver en perfekt oplevelse af enkelthed.

ICOGRADA excellence award 1996

Gorenje Simple & Logical

Ved at udvikle den første elektroniske og virkeligt enkelt anvendelige vaskemaskine var Simple & Logical et gennembrud i branchen. Fire nemt forståelige ikoner til de mest relevante programmer i to niveauer for snavs gjorde det let at vælge det rigtige program, selv for brugere uden de store evner.

+X AWARD 1996

Gorenje Retro Collection

Den originalt designede løsning blev udviklet og lanceret i starten af 1999. På grund af den innovative tilgang til at bruge tidligere minder som et karakteristisk og følelsesladet element har køleskabene fra Gorenje Retro inspireret mange andre i branchen. En opgraderet designløsning, der er suppleret af en bred palet af farvemuligheder og den nyeste, avancerede køleteknologi, som stadig hed succes på markedet.

ICSID BIO 18 excellence award 2002

Gorenje Touch the future

Produktlinjen Touch the Future med husholdningsapparater var den første, der integrerede touch-displays med interaktiv styring. Der blev også skabt innovation ved at integrere en vaske- og tørremaskine i et enkelt produkt.

Vinder af RED DOT 2005

Gorenje Premium Touch

I 2005 blev Gorenje den første slovenske virksomhed, der modtog Red Dot Award; faktisk var to af dem for vasketøjsprodukter, der i dag kunne beskrives som de første smart-apparater. Hele brugerinteraktionen foregik via en direkte touch-skærm med vejledning fra specialdesignede "vaskeguides". Derudover kunne apparaterne også fremvise en meget karakteristisk dynamisk æstetik.

L’OBSERVEUR DU 2009

Gorenje Smart Table

Innovativt designet køleskab, der blev integreret i et smart-bord og blev hædret som en virksomhedsmæssig og person-inspireret designinnovation i Paris i 2008.

+X AWARD 2010

Gorenje Simplicity Collection

Simplicity Collection er den første produktlinje af husholdningsapparater, der tilbyder en forenklet interaktion med et formindsket og påpasseligt udtænkt udvalg af programmer og funktioner. Betjening med en enkelt centralt placeret betjeningsarm, programmer, der var nemme at vælge, og brug af glasoverflade samt ægte materialer udtrykte en uanmassende og alligevel unik, følelsesladet æstetik.

RED DOT honourable mention 2011

Gorenje HomeChef

Vi har med vores intuitive farvedisplay, der er nemt at betjene, inspireret mange efterfølgende løsninger i branchen. Avanceret teknologi blev oversat til en brugervenlig og tiltalende løsning, der giver mulighed for at vælge programmer ved hjælp af emotive fotoer. Ovnen tilpasser sig med sine forskellige betjeningstilstande som SimpleBake og den patenterede StepBake-teknologi til enhver bruges vidensniveau.

Vinder af X+XAWARD og RED DOT 2012

Gorenje IQCook

Gorenje IQCook er en patenteret løsning, der giver mulighed for automatisk styring af madlavningsprocessen. Der er integreret avanceret teknologi i kogepladezonerne. En mobil sensor kan sættes på enhver type låg.

Vinder af RED DOT 2012

SensoCare 10

Vaskemaskinen Gorenje SensoCare 10 udmærker sig med en grundigt designet, intuitiv brugerflade for at gøre det nemt at vælge program og forbedret ergonomi med et patenteret design til at åbne døren.

Vinder af RED DOT 2013

Gorenje SensoCare 12

Vaskemaskinens æstetik er ren og fremhæver de vigtige dele såsom brugerfladen og dørhåndtaget. Hurtigt valg af program i kun to trin eller en mere detaljeret justering af et program er begge en mulighed.

Vinder af RED DOT 2014

Gorenje TFT 60

Et rent frontdesign smelter gnidningsfrit sammen med forskellige køkkenatmosfærer. Stor glasoverflade, elementer i rustfrit stål med resistens over for fingeraftryk og den selvrensende pyrolysefunktion gør rengøringen nemmere og længevarende. Dens veludtænkte grafiske brugerflade giver denne indbyggede ovn en selvforklarende kvalitet.

Vinder af RED DOT 2015

Gorenje+-emhætte

Intelligent sensor-betjent lodret emhætte med automatisk indstilling, der justerer kraften i løbet af madlavningen. En karakteristisk og alligevel tidløs æstetik giver mulighed for integration i en vifte af atmosfærer som en del af Gorenje+-familiens apparter. Innovativt perimetrisk indsugningssystem, der mindsker energiforbruget og støjen og forbedrer effektiviteten af luftudtaget.

Vinder af RED DOT 2016

Gorenje TFT-miniovn

Multifunktion miniovn med damp og mikrobølger, der har et passende visuelt sprog og både kan installeres vandret og lodret. Den integrerede varmeskuffe giver mulighed for nye tilberedningstyper. Førsteklasses materialer som glasoverflader og fingeraftryks-resistente elementer i rustfrit stål karakteriserer fronten med langtidsholdbar æstetik. Et intuitivt TFT-display med farve giver mulighed for hurtigt at vælge opskrifter ved hjælp af fotoer.

Vinder af RED DOT 2017

Gorenje-multifunktionel ovn

Interaktionen er enkel for enhver bruger. Med betjening via en præcisionslavet multifunktionel roterende arm og farvebilleder er indstillingen af ønsket program/opskrift forenklet til kun at omfatte få trin, der også kan omfatte programmer med damptilberedning. En nemt forståelig brugerflade giver en intuitiv interaktion, der går hånd i hånd med frontdesign af høj kvalitet.

Vinder af RED DOT 2017

Gorenje Gas Hobs-generationen

En stor og komfortabelt udseende gaskogeplade med en flad emaljebelagt overflade, der er let at rengøre. Pandestøtterne af støbejern er asymmetrisk designede og danner en store tilberedningsoverflade, som strækker sig ud over hele kogepladen. Gryder kan nemt skiftes. Der er placeres en kraftig wok-brænder forrest for at gøre det lettere at bruge tunge gryder.

Vinder af RED DOT 2019

Simplicity-induktionsplade

Pladen er en del af tredje generation af en succesrig produktlinje med madlavningsapparater, der kaldes Simplicity, hvilket er billedliggørelsen af vores mærkes historie – Det nemme liv. Denne produktlinje omfatter produkter, der opfylder vores brugeres største behov, mens de frigøres fra byrden med en overflod af funktioner og indstillinger. Vi gør brug af nøje udtænkte løsninger på induktionspladen. Det omfatter brug af sensorer for at forenkle de primære udfordringer, som brugeren står overfor i dagligdagens tilberedning af kvalitetsmåltider, som smager.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev