Designpriser - Gorenje

Designpriser

Red Dot Award for bedste design fra Gorenje

Gorenjes team af designere tog udgangspunkt i brugernes oplevelser, da de designede de seneste nye vaskemaskiner og tørretumblere og imponerede Red Dot Award-juryen.

Den prisvindende kombination af indvendigt og udvendigt produktdesign og nyeste udvikling indenfor intuitiv brugeroplevelse, som leveres af WaveActive-serien af vaskemaskiner og tørretumblere, lever til fulde op til Gorenje-brandets mantra om et enklere og lettere liv - “Life Simplified”.

Dette kan opleves i en lang række vaskefunktioner, såsom de automatiske vaskeprogrammer med ioner (AutoWash), en funktion, som foreslår den optimale dosering af vaskepulver (DoseAid), og den imponerende effektive og friske tørreeffekt med ioner, som trænger ind i stoffet og fjerner eventuelle allergener (IonTech). Tilføjelsen af damp ved slutningen af tørreprocessen gør vasketøjet endnu friskere og mindre krøllet på en naturlig måde (SteamTech). Et enkelt tryk på det intuitive brugerinterface på vaskemaskinen eller tørretumbleren er nok til at vælge det optimale program.

Men den egenskab, som er vi er mest stolte af ved Gorenje’s nye maskiner, er det innovative bølgedesign på tromlen, som giver en både nænsom og effektiv vask og tørring af selv de mest sarte klædningsstykker. Selve hjertet i Gorenje’s WaveActive-teknologi er den energieffektive invertermotor i vaskemaskinerne og varmepumpen i tørretumbleren, som - i kombination med det forbedrede og mere stabile kabinet - giver en mere lydløs og stabil drift.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev