Alt-i-én kombi-dampovn - Gorenje
luk
...
Alt-i-én kombi-dampovnKonventionel ovn, damp og sous vide
1
Denne kombi-dampovn vil give dig et helt nyt forhold til mad og madlavning, og det er der mange grunde til. Den vigtigste er, at maden, du laver med den, ganske enkelt bare vil smage bedre. Og det med garanti.

Tilberedning med damp er en af de sundeste metoder. Varmen overføres til maden meget hurtigere, så i stedet for at tørre maden ud, vil dampen holde den saftig, lækrere og sundere. Dampning bevarer de vigtige vitaminer og mineraler og sikrer samtidig, at maden bevarer dens fulde og intense smag, konsistens og farve. Derudover holder maden sig utroligt saftig og mør.

Gorenje kombi-dampovn giver mulighed for en lang række tilberedningsmetoder fra dampning, bagning, stegning, braisering, blanchering, pochering til sous vide mm. Det er ikke bare grøntsager, som egner sig til at blive dampet, som mange måske tror, men metoden er også perfekt til fisk, kød, fjerkræ, brød, kager og meget mere. Men madlavning er ikke det eneste, du kan bruge denne ovn til. Den har også funktioner til genopvarmning, blanchering, hævning af dej, optøning og desinficering. Wauw, hva’?

Lad os teste kombi-dampovnen

“Den bedste bøf jeg nogensinde har fået!”

George elsker sin cykel lige så meget, som han elsker en god bøf, så han var den perfekte kandidat til den ultimative kødtest. Vi gav ham en bøf stegt på en pande og en sous vide-bøf lavet i Gorenje kombi-dampovn. Bedste bøf nogensinde, sagde han om sous vide-bøffen. Funktioner som PureSteam, MultiSteam 360° og nøjagtig temperaturkontrol giver mulighed for sous vide-tilberedning i Gorenje kombi-dampovn.

"Mmmm... Bløde og sprøde kartofler!”

Sara, mor til fire, elsker sin familie og lange gåture. Hun nyder at lave mad til mange og gør det stort set hver dag. Vi kan vist roligt sige, at hun er ekspert i kartofler, og derfor den perfekte kandidat til den ultimative kartoffeltest. Vi gav hende en smagsprøve på kartofler lavet i en almindelig ovn og en med kartofler lavet i Gorenje kombi-dampovn. Den sidste vandt. Funktionerne HomeMade form og MultiFlow 360° kombineret med PureSteam giver perfekte resultater hver gang.

“Den her broccoli er ikke ligesom den i børnehaven”

Fireårige Amy kan godt lide en god lang middagslur og chokolade i alle afskygninger. Broccoli står ikke ligefrem øverst på listen over Amys livretter. Men hun spiser det, fordi hun ved, at det er sundt og godt for hende. I grøntsagstesten prøvede hun broccoli kogt i vand og dampet broccoli lavet i Gorenje kombi-dampovn. Den dampede broccoli løb af med sejren. PureSteam får grøntsagerne til at smage bedre. Så enkelt er det.

Kombi-dampovn har det hele

PureSteam

Intet vand, kun damp
Gorenje dampovne muliggør tilberedning uden uønskede vanddråber, som kan gøre maden fugtig eller blød. Cyklonteknologien skaber en tåge af helt tør damp, som fordeles jævnt i hele ovnen og omkring maden. Det nederste varmeelement sørger for, at selv små dråber, som dannes, når tør damp kommer i kontakt med kølige madstykker, fordamper, så enhver form for væske undgås. Efter tilberedningen er ovnen helt tør, og der er ikke behov for aftørring. Den er også perfekt til optøning, da dampen omslutter maden fuldstændig.
Mere
Mindre

SousVide

Møre og saftige madvarer i én arbejdsgang
SousVide er et simpelt, men magisk trick: tilberedning i vakuumposer. Maden tilberedes, så vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer bevares. Da maden tilberedes i et vakuum og ved lave temperaturer, er kødet altid saftigt og mørt indvendigt, mens grøntsager bevares sprøde og faste. Denne proces er mulig i Gorenjes kompakte dampovne.
Mere
Mindre

MultiSteam 360°

Ensartet dampfordeling
MultiSteam 360°-systemet fordeler dampen ensartet inde i ovnrummet for at sikre, at maden omsluttes helt. Dette sikrer perfekte tilberedningsresultater – slet og ret! MultiSteam 360°-dampfordelingsprocessen er perfekt for enhver tilberednings-procedure og bygger på det nye 3D-design af bagvæggen med et smart hulmønster. De nye løsninger giver den mest effektive dampstrøm gennem ovnrummet.
Mere
Mindre

Tips & tricks

Inspiration til madlavning med sous vide

Sous vide er fransk for ”under vakuum”, og betyder, at du lægger dine råvarer i en lufttæt pose, som du derefter tilbereder med damp. Mange tror, at sous vide kun er for professionelle kokke og madentusiaster, som laver gourmetmad, men faktisk er sous vide også meget relevant derhjemme i hverdagen.

Tilberedning med damp

Tilberedningstiden i dampovn er som udgangspunkt den samme som ved traditionel kogning i en gryde og er afhængig af størrelse samt tilberedningstemperatur. Prøv dig frem, brug din fornuftige sans og start altid med at vælge den korteste tilberedningstid.