Marts 2018 Kan du ikke se meddelelsen? Åbn den i en browser.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
En kop varm chokolade gør dig lidt lykkeligere
 
 
Hvem elsker ikke at hygge indendørs med stearinlys, tæpper og en kop varm chokolade? Den lækre bløde og søde smag af chokolade vækker vores sanser, også indeholder chokolade stoffer, der udløser en følelse af velvære og lykke. En rigtig kok ved, hvad der skal serveres for at skabe en sanselig nydelse.
 
Det skal du bruge:
 

20 friske mynteblade

0,5 liter mælk

200 g god, mørk chokolade

 
Sådan gør du:
 

Hak de friske mynteblade og læg dem i en tesi. Opvarm langsomt mælken i en gryde imens tesien med mynteblade ligger i mælken. Tag gryden væk fra kogepladen og lad tesien ligge i mælken i et par minutter, indtil den æteriske olie i pebermynten er frigivet. Fjern tesien og tilsæt chokolade, lad den smelte i mælken under omrøring. Er chokoladen for stærk, tilsæt mere mælk. Hæld i kopper og server for dem du holder af.


Har du svært ved at få fat i mynte, så læg en kanelstang i koppen, og giv chokoladen en skøn duft.


Velbekomme!

 
 
Gorenje Classico Collection
 
 
Køkkenet er et helligt sted fuld af kærlighed og livsglæde, hvor vi skaber skønne og enestående smagsoplevelser. Gennem hele menneskets historie har køkkenet været det sted, hvor alle vigtige ting fandt sted. Himmelske dufte inviterer dig til at genopleve tidligere tiders kulinariske højdepunkter og skabe dine egne. God kogekunst er opskriften på liv fuld af passion. Dette gennemsyrer produkterne i Gorenje Classico Collection, som fås i elfenben og mat sort.
 
Læs mere om Gorenje Classico Collection
 
 
Rød støbejernsgryde perfekt til madlavning
 
 
Emaljeret støbejernskogegrej er utroligt slidstærkt, smukt, stærkt, tungt og holdbart. Gryden er energibesparende og vil sørge for at din mad bliver jævnt tilberedt og holdt varm i en time, efter at du har slukket for den. Egnet til alle slags kogeplader og kan bruges i ovnen.
 
Køb støbejernsgryden her
 
Se flere produkter i shoppen
 
 
 
 
   
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Afmeld nyheder fra Gorenje
 
 
gorenje.dk