August 2017 Kan du ikke se meddelelsen? Åbn den i en browser.
 
 
 
 
Køkkenrenovering: Gå retro! Gorenje
 
 
 
 
 
 
 

Køkkenet er sædvanligvis det mest forudsigelige sted i huset, men sådan burde det ikke være. Når alt kommer til alt, er det hjemmets centrale rum – stedet, hvor minder skabes. At skabe et køkken med personlighed giver ikke bare køkkenet et unikt præg, men tilfører hele hjemmet karakter.


Hvis du ønsker at bringe din køkkenindretning skridtet videre end de velkendte klassiske og diskrete elementer, skulle du prøve at integrere et touch af retrostil.

 
 

Læs følgende tips, og find ud af, hvordan du kan skabe retrostemning i dit eget køkken.

 

1. Farvekombinationer
Farven er rummets fundament, så overvej grundigt i ro og mag, hvilke farvekombinationer der vil passe bedst til dit retroinspirerede køkken. Leg med sort og hvidt, afdæmpede pasteller som f.eks. lyseblå og beige og skrappere farver som f.eks. rød, avocadogrøn, orange, sennepsgul, turkis, pink og grå.


2. Dristige mønstre
Simple, repetitive geometriske former kombineret med dristige kulører og undertiden kontrastfarver er indbegrebet af det ikoniske retrodesign. Integrer disse ved modernisering af dine køkkenvægge eller andre elementer, f.eks. fliser, puder, duge og lys.


3. Grafiske elementer og et kunstnerisk touch
Enkel iøjnefaldende grafisk eller popart-inspireret kunst er en fremragende måde at tilføre en smule retrocharme til en ellers moderne indretning. Vælg kunst i stor størrelse, hvis du vil skabe en dramatisk visuel effekt.


4. Moderne nyfortolkninger af retroprodukter
Køkkenet skal være smukt og funktionelt på samme tid. Vælg moderne nyfortolkninger af retroprodukter, som kendetegnes af moderne teknologi og et retroagtigt udseende. Når du vælger dine retroelementer, skal du gå efter dristige farver og afrundede hjørner, som vil give dit rum en unik retrofornemmelse.


5. Ikoniske retrodesignelementer
Løft din retrostil til et andet niveau, og skab referencer til 50'erne og 60'erne med ikoniske designelementer i dit køkken. Skil dig ud fra mængden med en vintagelampe, eller rejs tilbage i tiden med et smart retrokøleskab og barstole fra 50'ernes amerikanske diners. Eller hvad med at gå planken helt ud? Monter et flimrende neonskilt! Go retro med Gorenje Retro Collection.

 
PARKÉR DET I DIT KØKKEN
 
 
Smuk på ydersiden, intelligent på indersiden
 
 
IonAir med DynamiCooling
 
Avanceret ventilationssystem med DynamiCooling fordeler jævnt den ioniseret luft og udligner temperaturen gennem hele køleskabet. Luften med ekstra negative ioner efterligner det naturlige mikroklima, der holder maden frisk længere.
 
 
CrispZone med HumidityControl
 
CrispZone er en af de største frugt- og grøntskuffer på markedet. Lav temperatur og muligheden for at justere luftfugtigheden holder frugt og grønt frisk i længere tid.
 
 
 
KØB DEN HER
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Afmeld nyheder fra Gorenje          Alle rettigheder forbeholdes. Vi tager forbehold for trykfejl.
 
 
gorenje.dk