Maj 2017 Kan du ikke se meddelelsen? Åbn den i en browser.
 
 
 
 

Vi er på udkig efter en parkeringsplads nær dig!

Gorenje
 
 
 
 
 
 
 

Vi har brug for plads til vores nyeste medlem af Gorenje familien, som ikke bare er funktionel i brug, men også har et så exceptionelt design, at det fortjener sin helt egen parkeringsplads.

Vi introducerer Gorenje Retro Special Edition – Gorenje Retro VW-køleskabet, som er inspireret af det berømte "Folkevognsrugbrød". Køleskabet, som ikke kun er til de køreglade, men giver et personligt touch i dit køkken og symboliserer samtidig frihed og eventyrlyst. Så gør parkeringspladsen klar i dit køkken!

 
 

Lige nu kan du skrive dig op og blive informeret så snart de første køleskabe er klar til bestilling. Hvad venter du på?

 
SKRIV DIG OP HER
 
 
Smuk på ydersiden, intelligent på indersiden
 
 
IonAir med DynamiCooling
 
Avanceret ventilationssystem med DynamiCooling fordeler jævnt den ioniseret luft og udligner temperaturen gennem hele køleskabet. Luften med ekstra negative ioner efterligner det naturlige mikroklima, der holder maden frisk længere.
 
 
CrispZone med HumidityControl
 
CrispZone er en af de største frugt- og grøntskuffer på markedet. Lav temperatur og muligheden for at justere luftfugtigheden holder frugt og grønt frisk i længere tid.
 
 
 
LÆS MERE OM KØLESKABET
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Afmeld nyheder fra Gorenje          Alle rettigheder forbeholdes. Vi tager forbehold for trykfejl.
 
 
gorenje.dk