Marts 2017 Kan du ikke se meddelelsen? Åbn den i en browser.
 
 
 
 

Gør madlavning med børn til en leg

Gorenje
 
 
 
 
 
 
Her er en guide til hvordan du gør madlavning med børn til en leg - både for de voksne og de små.
 
 

De fleste børn elsker at være med i køkkenet for at bage og lave mad: de får lov at bruge hænderne, de får lov at rode i køkkenet og der er masser af plads til kreativitet. For ikke at nævne følelsen af at skabe et resultat – alt sammen en masse sjov!

 
Tag dig god tid og planlæg
 

Forvent alt tager længere tid end det ellers ville. Afsæt ekstra tid og husk på, især for mindre børn, at rejsen er lige så sjovt som destination. Vælg en passende opskrift på noget børnene kan lide, og hvor de let kan involveres. Du kan evt. lave lidt af forberedelserne, inden børnene inviteres i køkkenet.

 
Tal sammen
 

Tal om ingredienser og hvor de kommer fra, om madlavningsprocesser og teknikker. Mel kommer fra korn. Æg fra en kylling. Æbler bliver høstet i efteråret. Og glem ikke hygiejne: hænderne skal vaskes før og efter de har rørt rå fødevarer.

 

Involver kun børnene så meget som de ønsker. At ælte 30 boller kan være sjovt i et minut, men efter fem forsøg, kan det blive kedeligt for de små. Og forvent ikke kulinarisk perfektion. Accepter at ikke alle børn kan lide at lave mad. Alligevel kan børn sagtens deltage ved at vaske op, dække bordet og smage maden til.

 

Læs hele guiden til hvordan du gør madlavning med børn til en leg her.

 
Så er der kun én ting tilbage – at finde en opskrift.
 
SE VORES OPSKRIFTER
 
 
 
 
 
 
GOD, BEDRE, BEDST TIL BRØD
 
 
Vores ovne kombinerer moderne teknik og design med egenskaber fra traditionelle stenovne. De runde former fordeler varmen jævnt omkring maden, mens det særlige MultiFlow 360˚-system gør det muligt at tilberede mad på 5 niveauer samtidigt. Kombinationen af klassiske og moderne egenskaber gør ovnene uundværlige for alle, som ønsker et perfekt resultat hver gang – ikke mindst dem, der vil have brød så perfekte, som man ellers kun kan få det i traditionelle stenovne. Det er derfor, vi siger, at vi er 'bedst til brød'.
 
SE ALLE INDBYGNINGSOVNE
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Afmeld nyheder fra Gorenje          Alle rettigheder forbeholdes. Vi tager forbehold for trykfejl.
 
 
gorenje.dk