Guide - Sådan vælger du den rigtige vaskemaskine - Gorenje
luk
...

Guide - Sådan vælger du den rigtige vaskemaskine

HOME SIMPLIFIED
11.9.2018
Ikke alle vaskemaskiner er skabt ens. Den rigtige vaskemaskine vil gøre dit liv nemmere, samtidig med, at den leverer den bedste værdi for pengene. Til at hjælpe med at finde det helt rigtige valg for dig, har vi samlet denne enkle guide:

Hvor meget plads har du til din vaskemaskine? 
Før du anskaffer en vaskemaskine, er det vigtigt at vide, hvor du vil placere den. Hvis vaskemaskinen skal stå et smalt sted, kan du overveje at købe en af de slanke modeller, som kun kræver 43 cm i dybden. 

Hvor meget tøj vasker du normalt om ugen? 
Hvis du normalt vasker store mængder, kan du overveje at investere i en højkapacitets vaskemaskine, som kan tage op til 10 kg af gangen. Hvis du kun vasker små mængder tøj af gangen, vil en mindre 6 kg vaskemaskine

Hvor plettet er det tøj, du vasker, normalt? 
Hvis du har brug for ekstra hjælp til at bekæmpe genstridige pletter, skal du se efter en vaskemaskine med specielle antiplet-programmer. Ion-teknologi har også vist sig at være en meget effektiv måde at fjerne pletter

Har du eller din familie tendens til allergi? 
Nogle vaskemaskiner har programmer, der bruger højere temperaturer og ekstra skylning for effektivt at fjerne allergener og beskytte sart hud.

Hvor meget hader du at stryge? 
Vaskemaskiner med dampprogrammer kan blødgøre fibrene, hvilket reducerer krøller betydeligt og minimerer tiden, der skal bruges på strygning. Bonus: damp kan også reducere allergener og bakterier.

Livet er komplekst. Lad os gøre det enkelt at vaske tøj.

Vi ved, at du har bedre ting at tage dig til end at tænke på vasketøjet. Derfor har vi designet de nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner og tørretumblere, for at du kan få de bedste vaskeresultater med minimal indsats.

De nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner anvender den unikke IonTech-teknologi til at takle selv de mest genstridige pletter på en nænsom måde.

Teknologien udnytter den naturlige ioniseringsproces til at sikre de bedste vaskeresultater uden brug af høje temperaturer, ekstra kemikalier, skyllemidler eller andre stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner