Fem praktiske idéer til bryggerset - Gorenje
luk
...

5 måder at få mere plads i bryggerset på

HOME SIMPLIFIED
5.10.2018

Ofte er der kun begrænset plads til rådighed i bryggersområdet, men vi har nogle idéer til, hvordan man kan udnytte hver en krog optimalt.

1. Se hvad der er til rådighed. Tag præcise mål af den plads, der er til rådighed, for at sikre, at du køber en vaskemaskine og/eller tørretumbler, der passer. Heldigvis findes der masser af slanke modeller, selv med større kapacitet, så begrænset plads behøver ikke at betyde, at du skal vaske oftere.

2. Brug den lodrette plads.  Maksimér din plads ved at placere din vaskemaskine og tørretumbler ovenpå hinanden. Tilføj en stigereol, som er høj og smal og ikke optager meget plads.

3. Tilføj en bordplade. Hvis din vaskemaskine og tørretumbler er sat op side om side, kan du lægge en bordplade over dem og dermed lave en arbejdsplads til at lægge tøjet sammen. Du kan også placere nogle fine kasser og kurve på den for at få ekstra opbevaringsplads til småting.

4. Brug døren til opbevaring. Hæng en opbevaringshylde/reol op på indersiden af din bryggersdør og få ekstra plads til opbevaring af vasketøj eller rengøringsredskaber.

5. Hæng dit strygebræt op. Bare  at stille strygebrættet op ad væggen et eller andet sted er ikke den mest praktiske løsning, specielt ikke hvis du har små børn eller kæledyr. Hvorfor ikke hænge det på indersiden af en skabsdør i stedet? Det eneste du skal gøre er at sætte to kroge op og voila - strygebrættet er ude af syne men inden for rækkevidde!

Livet er komplekst. Lad os gøre det enkelt at vaske tøj.

Vi ved, at du har bedre ting at tage dig til end at tænke på vasketøjet. Derfor har vi designet de nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner og tørretumblere, for at du kan få de bedste vaskeresultater med minimal indsats.

De nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner anvender den unikke IonTech-teknologi til at takle selv de mest genstridige pletter på en nænsom måde.

Teknologien udnytter den naturlige ioniseringsproces til at sikre de bedste vaskeresultater uden brug af høje temperaturer, ekstra kemikalier, skyllemidler eller andre stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner