Gorenje - Er din fryser i topform? Læs vores simple 5-trins tjekliste - Gorenje
luk
...

Er din fryser i topform?

HOME SIMPLIFIED
7.6.2018

Hvornår tjekkede du sidste gang temperaturindstillingen på din fryser? Rengjorde forseglingen? Hvad med afrimningen? Vedligeholdelsen af fryseren kan virke kompliceret, så vi har samlet en tjekliste, som kan hjælpe dig med at holde din fryser og din frosne mad i perfekt form.

1. Temperatur
Tjek temperaturindstillingen på din fryser: din mad vil holde sig frisk i længst tid ved en temperatur på -18 °C eller lavere. Økofunktionen vil også holde dit energiforbrug i skak.

2. Forsegling
Rengør forseglingen med en blød, fugtig klud eller et mildt rengøringsmiddel. Brug pengeseddeltesten til at afgøre om forseglingen virker, som den skal: hvis du nemt kan fjerne en pengeseddel, som er placeret mellem fryseren og forseglingen i lågen, skal den skiftes ud.

3. Isdannelser
Frysere med NoFrost-funktion vil afrime automatisk, men hvis du har en statisk fryser, vil du være nødt til at gøre det manuelt, når isdannelserne når en tykkelse på 3-5 mm.

4. Placering
Fryseren skal placeres et køligt og tørt sted, hvor temperaturen er så stabil som muligt. Selv små temperaturændringer kan medføre dannelser af iskrystaller i maden og forringe kvaliteten.

5. Låge
Hold lågen lukket så meget så muligt for at sikre, at temperaturen holdes konstant. Lav en liste over dit lager af mad i fryseren, og i hvilket rum du har placeret det, så du hurtigt kan finde det.

No more "frostration"!

Glem den "frostrerende" isophobning på indersiden af dit køle-/fryseskab. Aldrig mere hyppig rengøring og afrimning, og da frosten er væk, forbliver strømforbruget lavt.

De innovative "frostrationsfrie" systemer holder din mad frisk og sund i lang tid. IonAir, Multiflow 360° og DynamiCooling beskytter nedkølet mad mod for tidlig fordærvelse - og du vil ikke ærger dig over at maden ikke kan holde sig så længe.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner