Gorenje - 3 tips til mere energieffektivitet i dit hjem - Gorenje

Energieffektivitet i dit hjem

HOME SIMPLIFIED
5.6.2018
Der er mange ting, du selv kan gøre for at bidrage til at spare på energien og dermed være med til at passe på vores allesammens Mælkevejen 1. th. Her er nogle idéer:

1. Lad ikke lys og TV være tændt, når der ikke er brug for det. Tag altid opladere ud af strømstikket, når du er færdig med at oplade dine gadgets.

2. Vask dit tøj om aftenen, når strømforbruget og prisen er lavere. Hæng dit tøj op i stedet for at tørretumble det, og brug økologisk vaskemiddel.

3. Hvis du vælger energirigtige husholdningsapparater, kan du reducere dine el- og vandregninger og bidrage til at passe på miljøet.

De forskellige energimærkninger

Energieffektiviteten på dine apparater angives med bogstaver og farver, som placerer dem i en bestemt klasse. Den højeste klasse er A+++. Apparater med denne mærkning er de mest energieffektive.

F.eks. er A+++ køleudstyr og tørreapparater op til 60 procent mere energieffektive end apparater i klasse A, og vaskemaskiner og opvaskemaskiner op til 30 procent. Klasse A efterfølges af klasse B, C og den dårligste, D. Den højeste klasse er altid grøn, og den laveste er rød. Alle Gorenjes produkter er A+++, A++, A+ eller A.

Energieffektivitet er ikke kun et spørgsmål om strømforbrug, men er også afhængig af andre faktorer. F.eks. vil klassen for køleudstyr også blive fastlagt på baggrund af samlet volumen, og hvor meget støj det udsender. Ved vurderingen af vaskemaskiner lægges der vægt på vandforbruget og centrifugeringseffektiviteten, og opvaskemaskiner vurderes også på deres vaske- og tørreeffektivitet.

Livet er komplekst. Lad os gøre det enkelt at vaske tøj.

Vi ved, at du har bedre ting at tage dig til end at tænke på vasketøjet. Derfor har vi designet de nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner og tørretumblere, for at du kan få de bedste vaskeresultater med minimal indsats.

De nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner anvender den unikke IonTech-teknologi til at takle selv de mest genstridige pletter på en nænsom måde.

Teknologien udnytter den naturlige ioniseringsproces til at sikre de bedste vaskeresultater uden brug af høje temperaturer, ekstra kemikalier, skyllemidler eller andre stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev