6 store idéer til bittesmå rum - Gorenje

6 store idéer til bittesmå rum

HOME SIMPLIFIED
25.9.2019
Det magiske ved små hjem er, at vi udnytter hver en kvadratcentimeter med stor omtanke for at få mest muligt ud den lille plads. Her er 6 tips til, hvordan du kan bruge din ledige plads så effektivt som muligt.
1. Dobbeltfunktionsmøbler er vigtigt. Vælg alsidige møbler, som kan tjene to eller flere formål på samme tid: et sofabord med ekstra opbevaringsplads, en bardisk i træ, som også adskiller køkkenet fra opholdsstuen, en seng med skuffer, en multifunktionsovn, en vaskemaskine-tørretumbler. På den måde sparer du ikke bare plads, men også penge.

2. Har du tænkt på hængende vægopbevaring? En tom væg kan være et perfekt opbevaringssted, som vil give din bolig et unikt touch - uden at optage bord- eller gulvplads.

3. Gå efter specialbyggede møbler. Et gulv-til-loft specialdesignet hyldemodul, et specialbygget garderobeskab med god gennemtænkt plads til alle dine ting, et folde-ud-spisebord; specialbyggede møbler er en investering, som virkelig kan betale sig.

4. Hvad med en højseng? En højseng ser cool ud og er praktisk. Den skaber en hyggelig stemning ved at indramme opholdsstuen, og den optager ikke meget af din plads.

5. Glem ikke hjørnerne! Vi udfordrer dig til at omdanne et af dine hjørner til en fotovæg, læsekrog eller måske endda dit hjemmekontor.

6. Omfavn minimalismen. “Less is more”, og at have et lillebitte hjem kan være en fordel: mindre at gøre rent og en hyggelig stemning. Når nu manglen på plads vil tvinge dig til at rydde ud i dine ting, vil du måske finde ud af, at det at eje færre ting, faktisk kan hjælpe dig til at leve med mere glæde og frihed.

Livet er komplekst. Lad os gøre det enkelt at vaske tøj.

Vi ved, at du har bedre ting at tage dig til end at tænke på vasketøjet. Derfor har vi designet de nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner og tørretumblere, for at du kan få de bedste vaskeresultater med minimal indsats.

De nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner anvender den unikke IonTech-teknologi til at takle selv de mest genstridige pletter på en nænsom måde.

Teknologien udnytter den naturlige ioniseringsproces til at sikre de bedste vaskeresultater uden brug af høje temperaturer, ekstra kemikalier, skyllemidler eller andre stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev