5 tips til hvordan du kan få orden i dit tøjskab - Gorenje

5 tips til hvordan du kan få orden i dit tøjskab

HOME SIMPLIFIED
5.9.2018

Et rodet skab kan ødelægge din morgen fuldstændigt. At skulle finde noget at tage på i de bunker af tøj, når du allerede er sent på den og stresset, kan forvandle din morgen fra fantastisk til katastrofe på få minutter. Så et pænt og ordenligt garderobeskab lyder som en rigtig god idé. Men hvor skal man starte? Disse fem trin vil tage dig til garderobehimlen! 

1. Tag alt ud af skabet

Ja, hver eneste stykke tøj! På den måde vil du finde ud af, hvor meget du egentlig har, og hvor meget du faktisk går med. En god tommelfingerregel er, at hvis du ikke har haft det på i et år, så skal det ud. Hvis du ikke kan være helt så hård, så er her et par andre kriterier, som kan hjælpe dig med at beslutte.

2. Tag sorteringshatten på

Nu hvor du kun har det tøj tilbage, som du faktisk går med, kan du begynde at ordne det. Der er flere måder at gøre det på. De fleste ordner det efter type: adskil dine bukser, toppe, skjorter, nederdele og kjoler. Du kan også adskille dit arbejdstøj fra dit hjemmetøj eller efter hvor meget du gør med det.

3. Hæng så meget af dit tøj op som muligt

Det vil gøre det lettere at finde, hvad du leder efter, og spare noget plads. Hvis du hænger tøjet op efter farve, kan det være lettere at sætte tøjet sammen, når du skal have det på. 

4. Få styr på skufferne

Opbevar mindre dele som undertøj og sokker med skuffedelere og æsker. Foldet tøj som f.eks. t-shirts er lettere at finde, hvis du stabler det lodret.

5. Alt på rette plads

Hvis du gerne vil bevare dit garderobeskab ordentligt og ryddeligt, er du nødt til at beslutte dig for altid at lægge tøjet tilbage, hvor det hører til, efter brug. Men bare rolig, det tager faktisk kun et par minutter at lægge tøjet tilbage på dets oprindelige plads.

6. Nyd synet af dit sorterede skab. Det føles faktisk rigtig godt, ikke?

Og siden det nu ser så godt ud, har du fortjent en shoppetur!

Livet er komplekst. Lad os gøre det enkelt at vaske tøj.

Vi ved, at du har bedre ting at tage dig til end at tænke på vasketøjet. Derfor har vi designet de nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner og tørretumblere, for at du kan få de bedste vaskeresultater med minimal indsats.

De nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner anvender den unikke IonTech-teknologi til at takle selv de mest genstridige pletter på en nænsom måde.

Teknologien udnytter den naturlige ioniseringsproces til at sikre de bedste vaskeresultater uden brug af høje temperaturer, ekstra kemikalier, skyllemidler eller andre stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev