Vegetarbagels med peberrod - Gorenje

Vegetarbagels med peberrod

FOOD SIMPLIFIED
21.5.2021
Portioner: 6 bagels

Ingredienser:

  • 440 g mel
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. sukker
  • 7 g tørgær
  • 260 ml lunkent vand
  • 3 spsk. sesamfrø
  • 3 spsk. chiafrø
  • 6 vegetarbøffer
  • Smørepålæg af peberrod
  • Frisk tomat
  • Frisk rucola eller spinat
Fremgangsmåde:

1. Sigt 440 g mel ned i en skål.
2. Tilsæt 1 tsk. salt, 1 spsk. sukker og 7 g tørgær.
3. Hæld 260 ml lunkent vand i.
4. Bland ved lav hastighed i en røremaskine i 4 minutter, og øg så hastigheden og ælt i 4 minutter mere.
5. Dæk dejen med et fugtigt viskestykke, og lad det hæve til dobbelt størrelse. Det tager cirka 45-60 minutter.
6. Del dejen i 6 lige store stykker.
7. Form hvert stykke til en glat og rund kugle.
8. Lav et hul midten af hver kugle. Stræk den til den er 3-4 cm bred.
9. Læg hver formet bagel på olieret bagepapir. Gentag processen.
10. Tildæk dine bagels, og lad dem hæve i yderligere 20 minutter.
11. Forvarm imens ovnen til 220°C, og varm noget vand i en stor bred gryde.
12. Når vandet begynder at koge, tilsættes 60 ml ahornsirup og 1 tsk. bagepulver. Bland.
13. Læg forsigtigt dine bagels i det kogende vand. 
14. Kog dem i et minut på hver side, og læg dem så på en bageplade beklædt med bagepapir.
15. Drys sesam- og chiafrø på toppen.
16. Sæt dine bagels i ovnen, og bag i 20-25 minutter.
17. Lad dine bagels køle ned, skær dem i halve, og fordel smørepålæg med peberrod på hver bagel. Læg en stegt vegetarbøf, tomatskiver og frisk rucola på.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev