Varmende kålsuppe - Gorenje

Varmende kålsuppe

FOOD SIMPLIFIED
30.11.2021
Suppe er altid en rigtig god idé til kolde dage eller dage, hvor vi trænger til noget sundt og varmt. Suppe er en enkel ret, men den vil glæde selv de mest krævende madelskere. Den kan tilberedes i nogle få trin med enkle hverdagsingredienser.

Ingredienser:

  • 500 g daggammelt brød
  • 250 g kålblade
  • 200 g revet cheddarost
  • 1,3 liter grøntsagsbouillon

Skær brødet i 1 cm tykke skiver og skær kålen i strimler. Læg et lag brød i en ovnfast gryde. Fordel en tredjedel  af den revede ost ovenpå brødet. Top med halvdelen af kålen. Gentag lagene én gang til. Afslut med cheddarosten. Hæld 1,3 l grøntsagsbouillon i gryden. Bag ved 180 °C i 30 minutter. Server varm.

Bag minder – Indbygningsovne med hjemmelavet form
 
Køkkenet er hjemmets hjerte, og vores indbygningsovne er hjertet i ethvert moderne køkken. Deres karakteristiske hjemmelavede form og den øgede volumen på 71 l sikrer, at alle dine måltider altid bages til perfektion med god plads. De er udstyret med en række intuitive funktioner, der forenkler madlavningen, og vil inspirere dig til at have det sjovt i køkkenet med dem, du holder af, og bage en ny portion perfekte minder når som helst, du har tid.

Læs også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev