Udnyt din restemad - Gorenje
luk
...

Udnyt din restemad

FOOD SIMPLIFIED
21.3.2018
Vidste du, at ca. en tredjedel af den mad, der bliver produceret til menneskeføde hvert år, går til spilde? Du kan være med til at reducere dette spild ved at:

1. Forberedelse er alfa og omega. 
Det vigtigste er at sørge for, at maden bliver kølet hurtigt ned (der må ikke gå mere end 2 timer) og opbevaret i en lufttæt beholder. Opbevar ikke restemad i konservesdåser, da det hurtigt kan optage en ubehagelig aluminiumssmag.

2. Hold råt og tilberedt mad adskilt.
Mange madvarer vil hurtigt udvikle bakterier. Det er derfor, at rå madvarer altid skal opbevares adskilt fra tilberedt mad. Madvarer, som normalt bliver for gamle hurtigt, skal opbevares ved den rigtige temperatur.

3. Udnyt din fryser.
Hvis du har fyldt dit lager op med frugt og grøntsager, men du ved, at du ikke vil få det brugt med det samme, er det ofte bedre at fryse dem ned. Det er også muligt at fryse både rå og tilberedte madvarer.

No more "frostration"!

Glem den "frostrerende" isophobning på indersiden af dit køle-/fryseskab. Aldrig mere hyppig rengøring og afrimning, og da frosten er væk, forbliver strømforbruget lavt.

De innovative "frostrationsfrie" systemer holder din mad frisk og sund i lang tid. IonAir, Multiflow 360° og DynamiCooling beskytter nedkølet mad mod for tidlig fordærvelse - og du vil ikke ærger dig over at maden ikke kan holde sig så længe.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner