Syltetøjsglas med minutnudler - Gorenje

Syltetøjsglas med minutnudler

FOOD SIMPLIFIED
12.11.2020
Ingredienser:

1 gulerod
2 spsk. misopasta
2 spsk. hoisin-sauce
2 tsk. sriracha
Et bundt babyspinat
4 spsk. majs
Bundt shimeji eller shiitake svampe
100 g risnudler

Fremgangsmåde:

  1. Skræl og riv en gulerod
  2. Forbered to syltetøjsglas
  3. Tilsæt 1 spsk. misopasta og 1 spsk. hoisin-sauce i hvert glas
  4. Tilsæt 1 tsk. sriracha i hvert glas
  5. Tilsæt en håndfuld babyspinat i hvert glas
  6. Tilsæt 2 spsk. majs i hvert glas
  7. Tilsæt et bundt shimeji eller shiitake svampe i hvert glas
  8. Fyld 50 g risnudler i hvert glas og luk det
  9. Opbevar glassene i køleskabet
  10. Hæld blot varmt vand i glassene, når de skal bruges
Skab minder: indbyggede ovne
HomeMade form Den karakteristiske rundede form er en af de mest fordelagtige egenskaber ved ovne fra Gorenje. De er inspireret af traditionelle brændeovne og lader varm luft bevæge sig frit rundt. Da maden opvarmes jævnt og fra alle sider, er den altid perfekt tilberedt: sprød udenpå og saftig indeni.

Læs også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev