Sådan laver du lækre hjemmelavede marengskager - Gorenje

Sådan laver du lækre hjemmelavede marengskager

FOOD SIMPLIFIED
2.4.2019
Så klassisk og så enkel en dessert! Du kan oven i købet lave dem sammen med børn. Marengskager kalder ganske enkelt på forår og romantiske øjeblikke. Søde, lette og virkelig guf for øjet. Du kan også lægge dem oven på en kage eller andre desserter for at opnå en særlig effekt. 

Du skal bruge

3 æggehvider 
200 g sukker 
1 spiseskefuld citronsaft

Sådan gør du

Pisk æggene indtil de er stive. Tilføj sukker og citronsaft, mens du pisker. Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt små klatter af æggehvideblandingen på den. Hæld æggehvideblandingen i en sprøjtepose med en meget stor rund eller stjerneformet spids. Sprøjt marengsblandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. 

Bag ved 80°C, over- og undervarme, i 120 minutter. Lad dem stå på bagepladen, indtil de er fuldstændig afkølede. Opbevar ved stuetemperatur i en lufttæt beholder. Disse knasende små kager er så lette og luftige, at du snart får lyst til at lave dem igen. En ret god måde at fejre foråret. Du kan også lave dem med et twist.  Du kan nemt ændre farven eller smagen ved at blande noget spiselig farve eller ekstrakt i, når marengsblandingen er pisket. 

Perfekt bagværk: Indbygget ovne med HomeMade funktion

Hjemmelavet form Den karakteristiske rundede form er en af de mest fordelagtige egenskaber ved ovne fra Gorenje. De er inspireret af traditionelle brændeovne og lader varm luft bevæge sig frit rundt. Da maden opvarmes jævnt og fra alle sider, er den altid perfekt tilberedt: sprød udenpå og saftig indeni.

Se udvalget af Gorenje's indbygget ovne med HomeMade funktion

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev