Quiche med sød kartoffel - Gorenje

Quiche med sød kartoffel

FOOD SIMPLIFIED
24.8.2021
En lækker opskrift til den perfekte sommerret, der kan spises varm eller kold. Denne opskrift består af sæsonens råvarer, er let at lave og serveres bedst sammen med en tomatsalat. 

Ingredienser:

●       2 søde kartofler
●       1 spsk olivenolie
●       1 tsk salt
●       ½ tsk peber
●       1 porre
●       1 forårsløg
●       1 spsk smør
●       50 g babyspinat
●       3 æg
●       150 ml madlavningsfløde
●       ¼ tsk salt
●       1 tsk tørret basilikum
●       60 g revet gedeost

Skær 2 søde kartofler i tynde skiver. Tilsæt 1 spsk olievenolie, 1 tsk salt, ½ tsk peber og bland det godt. Smør et 24 cm tærtefad og dæk det med overlappende kartoffelskiver. Sæt det i ovnen og bag ved 200°C i 20 minutter. Skær 1 porre og 1 forårsløg i tynde skiver. Smelt 1 spsk smør i en stor stegepande. Sauter porrer og forårsløg i 5 minutter. Tilsæt 50 g babyspinat og sauter i yderligere 2 minutter. Fyld 3 æg i en anden skål. Hæld 150 ml madlavningsfløde i, tilsæt ¼ tsk salt, 1 tsk tørret basilikum og pisk. Tilsæt sauterede grøntsager til din æggeblanding og rør rundt. Hæld i den let afkølede sprøde crust af sød kartoffel og fordel det jævnt. Top din quiche med 60 g revet gedeost. Bag i 20 minutter ved 180°C, lad køle lidt af og server.
Bag minder – Indbygningsovne med hjemmelavet form

Køkkenet er hjemmets hjerte, og vores indbygningsovne er hjertet i ethvert moderne køkken. Deres karakteristiske form og den øgede volumen på 71 l sikrer, at alle dine måltider altid bages til perfektion og med god plads. De er udstyret med en række intuitive funktioner, der gør madlavningen mere enkel, og vil inspirere dig til at have det sjovt i køkkenet sammen med dem, du holder af, og bage nye, perfekte minder så tit, du kan.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev