Gorenje - Læs vores opskrift på en lækker Trøffelpizza - Gorenje

Trøffelpizza - Med smagen af den lækre svamp

FOOD SIMPLIFIED
13.6.2017

Du skal bruge

Nem og lækker pizzadej
Mozzarella
Aubergine
Trøffelsauce
Trøffelolie
Friske timiankviste
Babyspinat

Sådan gør du

Rul dejen ud og fordel mozzarella, skiveskåret aubergine og trøffelsauce. Kom et par dråber trøffelolie over dejen og tilsæt friske timiankviste. Bag dejen ved 300 ° C i 15 til 20 minutter. Pynt med babyspinat.

Trøffelolie er meget billigere end rigtige trøfler, og har en dejlig smag af trøffel og en lækker aroma. For en sprød skorpe, undgå at komme pizzasauce eller andet fyld 1,5 cm fra kanten.

Smagen af træfyrede stenovne

Bagestenen kan bruges til madlavning af flere forskellige retter, både søde og salte. Den er let at anvende, og kan bage sprød bruschetta, pizza, frisk brød eller en lækker kage.

Du kan også bruge den når du griller. Den massive 20 mm tykke bagesten absorberer og fordeler varmen jævnt for en perfekt skorpe og sprødhed hver gang. Slip fantasien løs og forkæl dine smagsløg.

Every detail matters

Er du klar til at skabe nogle mindeværdige øjeblikke i dit køkken?

Med de nye Gorenje HomeMade komfurer kan du tilberede dine yndlingsretter som i en traditionel stenovn. Vi har designet vores komfurer med en række nye funktioner og forbedret design. Det hele ligger i de små detaljer, som gør dit liv enklere.

Læs også

Udforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev