Prosciutto pizza - Med et twist
FOOD SIMPLIFIED
13.6.2017
Sådan gør du
Rul dejen ud og kom pizzasauce på dejen. Fordel kogt skinke, champignon og revet mozzarella og bag dejen ved 300°C i 15 til 20 minutter. Når pizzaen er færdig, drysses friske mynteblade på toppen af pizzaen. For en sprød skorpe, undgå at komme pizzasauce eller andet fyld 1,5 cm fra kanten.
Smagen af træfyrede stenovne
Bagestenen kan bruges til madlavning af flere forskellige retter, både søde og salte. Den er let at anvende, og kan bage sprød bruschetta, pizza, frisk brød eller en lækker kage.
Du kan også bruge den når du griller. Den massive 20 mm tykke bagesten absorberer og fordeler varmen jævnt for en perfekt skorpe og sprødhed hver gang. Slip fantasien løs og forkæl dine smagsløg.
Every detail matters
Er du klar til at skabe nogle mindeværdige øjeblikke i dit køkken?
Med de nye Gorenje HomeMade komfurer kan du tilberede dine yndlingsretter som i en traditionel stenovn. Vi har designet vores komfurer med en række nye funktioner og forbedret design. Det hele ligger i de små detaljer, som gør dit liv enklere.
Læs også
Udforsk andre Life Simplified emner