Gorenje - Sådan laver du en hjemmelavet pizzasauce - Gorenje

Hjemmelavet pizzasauce

FOOD SIMPLIFIED
13.6.2017

Du skal bruge

Modne tomater (kan erstattes med dåsetomater)
Salt
Peber
Basilikum
Oregano

Sådan gør du

Skyl tomaterne og tør dem godt. Skær dem i mindre stykker og sautér dem i en gryde til de er møre. Mos tomaterne med håndkraft eller blend dem sammen i en blender. Smag til med salt, peber, basilikum og oregano. For en sauce uden skræl og kerner skal du skrælle tomaterne inden du kommer dem i gryden. Brug friske krydderurter for en mere intens smag.

Praktiske og pålidelige

Gorenje stavblendere vil gøre dig endnu mere fleksibel i køkkenet. Med en lang række funktioner og tilbehør, håndterer den opgaver som du engang havde et hav af andre apparater til.

Innovativt designede rustfrie stålknive giver hurtig og grundig blanding, hakning, og purere af din mad. Med de ekstra tilbehør, bliver stavblenderen en fleksibel hjælper der kan håndtere stort set alle opgaver indenfor forarbejdning af fødevarer.

Every detail matters

Er du klar til at skabe nogle mindeværdige øjeblikke i dit køkken?

Med de nye Gorenje HomeMade komfurer kan du tilberede dine yndlingsretter som i en traditionel stenovn. Vi har designet vores komfurer med en række nye funktioner og forbedret design. Det hele ligger i de små detaljer, som gør dit liv enklere.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev