Omelet opskrift: Sådan laver du lækker ovnbagt omelet - Gorenje

Omelet opskrift: Sådan laver du lækker ovnbagt omelet

FOOD SIMPLIFIED
2.4.2019
En omelet har aldrig været lettere at lave. Med klassiske ingredienser, såsom bacon og ost, vil dette ovnbagte måltid forkæle din smagsløg tidligt om morgenen, til brunch eller som en hurtigt tilberedt aftensmad. Vi foreslår, at du serverer den sammen med en salat.

Du skal bruge

2 æg 
1/2 dl mælk
1 drys salt 
1 drys peber 
3 skiver røget bacon 
20 g revet ost

Sådan gør du

Pisk og tilføj mælk til æggene. Krydr æggeblandingen med salt og peber. Skær baconen ud i små stykker og tilføj det til æggeblandingen. Tilføj derefter revet ost. Hæld æggeblandingen i en ovnfast stegepande.  Hvis du er den stolte ejer af en Gorenje kombi-dampovn, skal du blot køre autoprogrammet for omelet eller dampe den i 15 minutter ved 100°C.  Ellers skal du forvarme din almindelige ovn til 200°C og bage den i 20 minutter eller indtil den er svulmet op, fast og gylden. Så er den klar til blive serveret. Velbekomme!

Fin kilde til sundhed og smag: indbyggede dampovne

Tilberedning med damp er en af de sundeste madlavningsmetoder. Varme overføres til maden meget hurtigere, så i stedet for at tørre retten ud holder dampen den saftig, lækrere og sundere. Dampning bevarer vigtige mineraler og vitaminer og sikrer samtidig, at maden bevarer sin fulde og intensive smag, tekstur og farve. Endvidere holder maden sig ekstremt saftig og mør.

Indbygningsovne med dampfunktion

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner