Krydret couscous-kage - Gorenje

Krydret couscous-kage

FOOD SIMPLIFIED
24.8.2021
Portioner: 4

Ingredienser:

●        200 g couscous
●        2 løg
●        3 fed hvidløg
●        3 røde peberfrugter
●        2 spsk olivenolie
●        80 g soltørrede tomater
●        200 g pesto rosso
●        150 g revet mozzarella-ost
●        3 æg
●        Fetaost og frisk rucola til pynt


Fremgangsmåde:

1. Hæld 400 ml kogende vand over 200 g couscous, dæk til og lad hvile i 5 minutter
2. Hak 2 løg og 3 fed hvidløg fint
3. Skær 3 røde peberfrugter i tern og varm 2 spsk olivenolie op i en stor pande
4. Sautér hvidløg og løg i 5 minutter
5. Tilsæt rød peberfrugt i tern og 80 g hakkede soltørrede tomater
6. Sauter i omkring 7 minutter
7. Tilsæt 200 g pesto rosso, 150 g revet mozzarellaost og bland
8. Tilsæt din kogte couscous, 3 let piskede æg og bland godt
9. Flyt over i en 20x20 smurt bageform og fordel det jævnt
10. Bag i 25 minutter ved 200 °C
11. Tag ud af ovnen og lad køle af i 15 minutter inden servering
12.  Top med smuldret fetaost og server med frisk rucola

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev