Kokosristede fiskepinde - Gorenje

Kokosristede fiskepinde

FOOD SIMPLIFIED
2.4.2021
Klar til en sund, men lækker snack eller et let måltid? Sprøde udenpå og saftige indeni - de her kokosristede fiskepinde kan laves lynhurtigt. Du kan ikke gøre noget forkert med denne lækre og nemme opskrift. Vi tør vædde på, du vil kunne lide det.

Ingredienser:

  • 500 g hvid fisk
  • 2 spsk. limesaft
  • 100 ml kokosmælk
  • 100 g kokosflager
  • 50 g rasp
  • 1 tsk. chili 
  • 1 tsk. salt
  • 70 g smeltet smør
Skær fisken i mindre rektangler, 3 cm brede og 8 cm lange. Forbered kokosmarinaden: Hæld kokosmælk, limesaft og salt i en skål og bland. Læg fileterne i, dæk til og stil det i køleskabet i en time. Bland imens rasp, kokosflager og chiliflager. Tag fisken ud af køleskabet og tør så meget kokosmælk af fisken, du kan. Dyp fisken i smeltet smør, vend den i kokos-rasp blandingen og dæk den på alle sider. Læg den på en bageplade dækket med bagepapir og bag den i ovnen i 15 minutter på 200 °C. Server med pomfritter og pikant yoghurt-dip.
Køkkenet er hjertet i hjemmet, og vores indbygningsovne er hjertet i et moderne køkken. Deres HomeMade signatur-form kombineret med et øget volumen på 71 L sikrer, at alle dine retter bages og steges til perfektion - med plads til overs i ovnen. Udstyret med en række intuitive funktioner, som gør madlavningen enklere, vil de inspirere dig til at have det sjovt i køkkenet sammen med dem, du holder af, og tilberede nye, perfekte minder i ovnen så tit, du kan.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev