Kartofler med balsamico eddike - Gorenje

Kartofler med balsamico eddike

FOOD SIMPLIFIED
14.12.2021
Portioner: 4

Ingredienser:

●      1,2 kg kartofler
●      3 spsk. olivenolie
●      1 ½ tsk. salt
●      1 tsk. stødt sort peber
●      3 spsk. balsamico eddike
●      2 tsk. løgpulver
●      ½ tsk. hvidløgspulver

Vejledning:

1. Læg kartofler i en gryde og hæld koldt vand over
2. Bring det i kog og lad simre i 10 minutter
3. Pil kartoflerne og skær dem i både
4. Hæld 3 spsk. olivenolie over bådene
5. Smag til med 1 ½ tsk. salt og 1 tsk. peber
6. Bland godt
7. Flyt over på en bageplade 
8. Bag i 45 minutter ved 200 °C
9. Miks, når halvdelen af tiden er gået 
10. Tilsæt 3 spsk. balsamico eddike
11. Tilsæt 2 tsk. løgpulver, ½ tsk. hvidløgspulver og pisk
12. Hæld over kartoflerne og bland godt
13. Bag i 15 minutter ved 200 °C 
14. Pynt med frisk persille og servér

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev