Her er 5 tips med brug af hverdagsmad - Gorenje

Her er 5 tips med brug af hverdagsmad

FOOD SIMPLIFIED
31.7.2019
Her er en liste med nyttige tips, som alle burde kende. Alle med brug af hverdags mad- og drikkevarer, som vi sandsynligvis har inden for rækkevidde.

1. Er du træt af at gøre rent på badeværelset med kemikalier? Prøv at sprøjte dit badekar med frisk grapefrugt og drysse lidt salt i bunden. Du kan bruge resten af grapefrugten som en svamp til at skrubbe dit badekar helt ud i hjørnerne! Vi garanterer, at du får et badekar, som er som nyt med en dejlig frugtagtig duft!

2. Har du slået noget glas i stykker? Du vil blive overrasket over, hvad der virker bedst i den slags situationer! Tag et stykke hvidt brød og pres det mod overfladen, hvor uheldet skete. Dette trick vil gøre det meste af arbejdet ved at klistre fast til alle de små skår, og sommetider behøver du ikke engang at støvsuge det sidste op. Du skal bare huske at skære et tykt stykke, så du ikke gør skade på dig selv!

3. Har du brug for at få renset misfarvede sølvsmykker i en fart? Så kan ketchup være svaret du leder efter! Fyld en lille skål med ketchup og kom dine sølvsmykker ned i den i et par minutter - ikke for længe. Du kan også bruge en lille børste til at komme ind de mindste steder. Det siges, at dette trick virker pga. den eddikesyre, der er i ketchup.

4. Danskvand eller æg? Ja!  Hvis du tilsætter lidt vand med brus til din røræg eller omelet, vil den blive mere luftig. Hvem kunne ikke godt tænke sig det?

5. Modner dine tomater og avocadoer for langsomt? Læg en moden banan eller et æble i nærheden - eller endnu bedre, læg dem sammen i en papirspose. Den etylengas, der produceres af disse frugter sammen vil speede modningsprocessen op over natten!

Smart køleskabsteknologi hjælper med at holde næringen i dine råvarer

Gorenjes IonGeneration af køle-/fryseskabe er skabt i perfekt harmoni med naturen og med tanke på dit gode helbred. Den innovative IonAir-teknologi kombineret med de avancerede MultiFlow 360°- og NoFrost Plus-funktioner skaber et ideelt mikroklima til at holde madvarer friske og sunde. Dit mad holdes opbevares friskere i længere tid.

Se Gorenje's udvalg af køle-/fryseskab

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev