Havrerisotto med squash - Gorenje

Havrerisotto med squash

FOOD SIMPLIFIED
24.8.2021
Portioner: 2

Ingredienser:

●     2 spsk olivenolie
●     2 skalotteløg
●     3 fed hvidløg
●     500 g squash eller zucchini
●     150 g babyspinat
●     160 g havregryn
●     100 ml tør hvidvin
●     700 ml grøntsagsbouillon
●     40 g revet parmesan 
●     1 klat creme fraiche
●     Salt- og chili-flager efter behov
Fremgangsmåde:

1. Hak 2 skalotteløg og 3 fed hvidløg fint
2. Skær 500 g squash i grove skiver
3. Varm 2 spsk olivenolie op
4. Brun skalotteløgene lidt
5. Tilsæt squash og sautér i 5 minutter
6. Tilsæt presset hvidløg, 160 g havregryn og sautér i 3 minutter
7. Hæld 100 ml tør hvidvin i og lad det simre i et minut
8. Hæld 700 ml grøntsagsbouillon i og kog op
9. Tilsæt en kvist timian, skru ned for varmen og lad koge i 12 minutter
10. Tilsæt 150 g babyspinat og rør rundt
11. Rør til sidst 40 g revet parmesanost i
12. Server varm med en klat creme fraiche

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev