Få inspiration til en lækker sous-vide jordbærgrød - Gorenje

Nem sous-vide jordbærgrød

FOOD SIMPLIFIED
8.11.2018

Intet slår friske danske jordbær i sommerperioden. Hvem siger at jordbærgrød kun kan spises i sommerperioden? Jordbærgrød kan spises i andre tidspunkter af året. Du skal kun bruge 5 ingredienser til at lave denne lækre sous-vide jordbærgrød. Jordbærgrød er en dansk klassisk dessert som bringer gode minder frem. Og ja, så smager det også helt fantastisk.


 

Du skal bruge

1 kg jordbær (frosne jordbær kan også bruges)

1 dl sukker

1 vaniliestang

8 mynteblade

1 dl sukker

Fløde

Sådan gør du

Jordbærgrød er meget nemt at lave. Tilberedelse af jordbær i sous vide er fantastisk nemt, hurtigt og sikre dig et perfekt resultat. Alle ingredienser skal i en vacuumpose og derefter forsegles. Sous-viden skal indstilles på 75 grader. Når sous-viden har ramt ønsket temperatur, skal man lægge den forseglet vakuumpose i vandbadet i ca. 20 min. Herefter hælder du jordbærgrøden i en stor skål – hvor grøden skal køles ned. Husk og servere jordbærgrøden med fløde. Velbekomme! TIP: I tilfælde af at der er for meget væske, så kan du sigte væsken fra og reducere det til en jordbær sirup.

Hvilken sous vide skal du vælge?

Om du skal vælge sous vide i dampovn eller sous vide-stick afhænger helt af dit behov. Skal du alligevel udskifte din gamle ovn, er det værd at overveje en ny ovn med sous vide-program. Har du brug for hjælp til at vælge, kan du altid kontakte os og få rådgivning omkring vores sous vide produkter.

Se udvalget af Gorenje's indbygget ovne med HomeMade funktion

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev