Chokoladekage med en rest af ris - Gorenje

Chokoladekage med en rest af ris

FOOD SIMPLIFIED
6.11.2020
Forvandl din rest af ris til denne lækre chokoladekage. Den kan holde sig i køleskabet i op til 3 dage, men vi er sikre på, at den vil være væk lang tid før.

Ingredienser:

200 g kogt ris
200 g sukker
5 æg
40 g kakao
2 tsk. vaniljeessens
160 g mandelmel
1 tsk. bagepulver

Topping:

200 g chokoladeganache
50 g friske jordbær
Blend ris og sukker til en puré i en foodprocessor. Hæld den over i en skål, tilsæt 5 æg og rør godt sammen. Tilsæt 40 g kakao og 1 tsk. bagepulver, efterfulgt af 2 tsk. vaniljeessens og 160 g mandelmel. Rør sammen og hæld dejen i en kageform. Bag i 40-50 minutter ved 180 °C og top med pisket chokoladeganache og jordbær.

Skab minder: Indbyggede ovne

HomeMade form Den karakteristiske rundede form er en af de mest fordelagtige egenskaber ved ovne fra Gorenje. De er inspireret af traditionelle brændeovne og lader varm luft bevæge sig frit rundt. Da maden opvarmes jævnt og fra alle sider, er den altid perfekt tilberedt: Sprød udenpå og saftig indeni.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev