Termometeret er din ven - Gorenje
»
»
»
»
»
luk
...

Termometeret er din ven

FOOD SIMPLIFIED
18.4.2018
Den mest præcise måde at bedømme, hvornår brødet er færdigt, er med et termometer, da mange små forhold kan give udsving i bagetiden.
Brug gerne et digitalt termometer, og stik spidsen præcis ind i centrum af brødet, når du nærmer dig den fulde bagetid i opskriften. Når temperaturen er oppe på 99-100°, er dit hvedebrød færdigt. Rugbrød er færdigbagt ved 97-98°.

Bliv ekspert i brødbagning

Der findes ikke noget bedre end duften af nybagt brød. Det skyldes måske, at mange forbinder brød med hygge i familien eller andre uhøjtidelige stunder. 

Brød kan spores helt tilbage til stenalderen, og her på siden vil vi gøre vores for at udbrede den gode nordiske brødtradition, så vi sammen kan få mere ud af vores ovne. Du vil derfor kunne finde alt fra opskriften på det perfekte rugbrød til tips om æltning og hævning. Velbekomme! 

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner