Nemme nøddeboller med tranebær og kanel - Gorenje
»
»
»
»
»
luk
...

Nemme nøddeboller med tranebær og kanel

FOOD SIMPLIFIED
2.9.2016
Disse nøddeboller er rigtig gode som et mellemmåltid eller til madpakken. De tørrede tranebær kan skiftes ud med andre typer tørret frugt eller mørk chokolade.

Du skal bruge

Ca. 12 stk

100 g hasselnødder
100 g mandler
100 g hørfrø
100 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
50 g sesamfrø
60 g tranebær (uden tilsat sukker)
1 tsk. stødt kanel
5 æg, str. M
2 spsk. kokosolie
½ tsk. salt

Sådan gør du

Hak hasselnødderne groft, og bland dem sammen med de øvrige ingredienser. Rør det hele godt sammen - det er nok bare at bruge en ske til at røre dejen sammen.

Fordel dejen i muffinsforme af papir, og bag bollerne ved 180 grader varmluft i ca. 30-35 minutter.


Foto & Opskrift: Ditte Ingemann

Bliv ekspert i brødbagning

Der findes ikke noget bedre end duften af nybagt brød. Det skyldes måske, at mange forbinder brød med hygge i familien eller andre uhøjtidelige stunder. 

Brød kan spores helt tilbage til stenalderen, og her på siden vil vi gøre vores for at udbrede den gode nordiske brødtradition, så vi sammen kan få mere ud af vores ovne. Du vil derfor kunne finde alt fra opskriften på det perfekte rugbrød til tips om æltning og hævning. Velbekomme! 

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner