Gorenje - Opskrift på lækre madbrød med squash, oliven og parmesan - Gorenje
»
»
»
»
»
luk
...

Madbrød med squash, oliven og parmesan

BEDST TIL BRØD
8.8.2017
Var det noget med et lækkert madbrød fyldt med gode sager? Brødet mætter godt og er lavet af Ditte Ingemann fra The Food Club, som anbefaler, at du nyder det til en lækker salat.

Du skal bruge

1 brød – ca. 10-12 skiver

100 g alm. mandelmel
2 spsk hørfrømel
½ tsk havsalt
1 tsk bagepulver
4 æg
50 g sorte oliven, hakkede
25 g parmesan, revet
½ squash, ca. 140 g, revet
60 g god skinke eller chorizopølse
8 soltørrede tomater, hakkede

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Slå æggene ud i en skål og pisk det let sammen – rør de øvrige ingredienser i æggene. Vend de tørre ingredienser i skålen og bland det hele godt sammen. Hæld dejen i en franskbrødsform (1 L), beklædt med bagepapir, og bag brødet ved 175 grader, varmluft, i ca. 45-50 minutter eller indtil det er gennembagt.

Lad brødet køle helt af inden det skæres – opbevar brødet på køl. Brødet smager rigtig dejligt ristet, og kan bruges som sandwich-brød eller spises til en salat.


Foto og opskrift: Ditte Ingemann, madblogger

Bliv ekspert i brødbagning

Der findes ikke noget bedre end duften af nybagt brød. Det skyldes måske, at mange forbinder brød med hygge i familien eller andre uhøjtidelige stunder. 

Brød kan spores helt tilbage til stenalderen, og her på siden vil vi gøre vores for at udbrede den gode nordiske brødtradition, så vi sammen kan få mere ud af vores ovne. Du vil derfor kunne finde alt fra opskriften på det perfekte rugbrød til tips om æltning og hævning. Velbekomme! 

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner