Brug damp - med og uden dampovn - Gorenje
»
»
»
»
»
luk
...

Brug damp - med og uden dampovn

FOOD SIMPLIFIED
18.4.2018
Damp i starten af bagningen gør, at skorpen ikke tørrer ud, og brødet hæver sig bedre uden at sprække.
Hvis du har en dampovn, skal du bruge dampfunktionen de første 5 minutter. Hvis din ovn ikke har dampfunktion, kan du sætte en bradepande i bunden af ovnen, når du varmer ovnen op og så hælde 1 dl vand ind, når du sætter brødet ind og igen 3 minutter senere.

Indbygningsovne med dampfunktion

Bliv ekspert i brødbagning

Der findes ikke noget bedre end duften af nybagt brød. Det skyldes måske, at mange forbinder brød med hygge i familien eller andre uhøjtidelige stunder. 

Brød kan spores helt tilbage til stenalderen, og her på siden vil vi gøre vores for at udbrede den gode nordiske brødtradition, så vi sammen kan få mere ud af vores ovne. Du vil derfor kunne finde alt fra opskriften på det perfekte rugbrød til tips om æltning og hævning. Velbekomme! 

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner