Baconboller med ost - Gorenje
»
»
»
»
»
luk
...

Baconboller med ost

FOOD SIMPLIFIED
12.8.2016
Hvad stikker en lun bolle til morgenmad? Her er en salt version med sprød bacon og ost – jeg garanterer de er et hit på morgenbordet.

Du skal bruge

Ca. 10 stk
1 æg
2 ½ dl mælk
50 g olivenolie
150 g hvedemel
100 g fuldkornsspelt
groft havsalt
2 tsk bagepulver
sort peber
200 g bacontern, sprødstegt
50 g hård, salt ost, f.eks. parmesan
frisk purløg

Sådan gør du

Rør æg, mælk og olie sammen i en skål. Rør mel, salt, bagepulver og peber sammen i en anden skål. Rør de våde og de tørre ingredienser sammen med en ske indtil dejen er ensartet og glat. Rør sprøde bacontern, revet ost og en smule finthakket purløg i dejen.

Fordel dejen i muffinforme af papir og bag dem ved 200 grader, varmluft, i ca. 18-20 minutter.


Foto & opskrift: Ditte Ingemann

Bliv ekspert i brødbagning

Der findes ikke noget bedre end duften af nybagt brød. Det skyldes måske, at mange forbinder brød med hygge i familien eller andre uhøjtidelige stunder. 

Brød kan spores helt tilbage til stenalderen, og her på siden vil vi gøre vores for at udbrede den gode nordiske brødtradition, så vi sammen kan få mere ud af vores ovne. Du vil derfor kunne finde alt fra opskriften på det perfekte rugbrød til tips om æltning og hævning. Velbekomme! 

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner