Arancini snacks - Gorenje

Arancini snacks

FOOD SIMPLIFIED
24.8.2021
Antal portioner: 8 kugler

Ingredienser:

●     2 spsk smør
●     1 løg
●     3 fed hvidløg
●     80 g soltørrede tomater i olivenolie
●     2 spsk tomatpuré
●     500 g kogt ris
●     50 g revet parmesan
●     80 g små mozzarella-ostekugler 
●     70 g mel
●     2 æg 
●     100 g rasp
Fremgangsmåde:

1.  Hak 1 løg, 3 fed hvidløg og 80 g soltørrede tomater i fine tern
2. Opvarm 2 spsk smør ved medium varme
3. Sautér løg, hvidløg og soltørrede tomater
4. Tilsæt 2 spsk tomatpuré, rør rundt og tag af varmen
5. Tilsæt 500 g kogt ris og 50 g revet parmesanost
6. Smag til med salt og peber og rør rundt
7. Form arancini-boller og læg en lille mozzarella-kugle i midten
8. Tryk det hele godt sammen og form en bolle
9. Stil i køleskabet og køl af i 10 minutter
10. Paner hver arancini; dæk dem først med mel, så pisket æg og rasp
11. Fritér nogle få arancini ad gangen i varm olie i 5-6 minutter
12. Dryp olien af, læg dem på et stykke køkkenrulle og server dem varme

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev