5 tips til hvordan du bruger din bagesten - Gorenje

5 tips til hvordan du bruger din bagesten

FOOD SIMPLIFIED
21.11.2018
En bagesten er et fantastisk supplement til det almindelige køkken, da den kan hjælpe dig med at opnå et sprødt og lækkert resultat, når du bruger den til madlavningen. Du kan anvende bagestenen til mange forskellige ting. Vi har samlet en liste med 5 tips til hvordan du kan bruge en bagesten i dit køkken:
1. Til pizzaer  
Vil du gerne lave pizzaer, der smager som om de er tilberedt i en stenovn? En bagesten er fantastisk til at lave pizzaer på, hvis ikke man har en stenovn. Bagestenen absorberer fugt og fordeler varmen jævnt, hvilket resulterer i en dejligt sprød pizzabund, som minder om dem man får i Italien. Du kan også sagtens få en sprødere bund ved at varme din frysepizza op på en bagesten.  

2. Til småkager 
Ligesom når man laver pizzaer, kan man også bage sine småkager på en bagesten og få lækre, sprøde småkager. Udover den sprøde bund vil dine småkager aldrig blive brændte i bunden, når du bager dem på en bagesten. Husk blot at når du bager småkager på din bagesten, skal stenen ikke varmes i forvejen inden du putter småkagerne oven på den.  

3. Til brød og boller  
Når du køber brød og boller hos bageren er det altid blødt i midten og med en sprød skorpe. Du kan få det samme resultat ved at bruge en bagesten. Og du behøver samtidigt ikke at være bange for at få en brændt bund.  

4. Til at lave toast  Hvis du skal riste lidt toast til morgenmaden eller varme nogle burgerboller, kan du sagtens gøre det på din bagesten i stedet for på en brødrister. Du får et lækkert og sprødt resultat af det.  

5. Som et varmt serveringsfad 
Hvis du skal servere mad, der skal stå ude i lidt tiden inden det skal spises, kan du bruge din varme bagesten som et fad, der holder maden varm. Sørg dog for at stenen ikke er alt for varm når du sætter kolde tallerkner med mad på den, for at undgå at tallerknerne går i stykker og husk altid at beskytte den overflade du stiller bagestenen på, hvis du anvender den uden for ovnen.

Gorenje Bagesten

Køb din Gorenje Bagesten her. Bagestenen koster 499,- inkl. fragt. Bagestenen kan bruges til madlavning af flere forskellige retter, både søde og salte. Bagestenen er er let at anvende, og kan bruges til at bage sprød bruschetta, pizza, frisk brød eller cookies. 
Slip fantasien løs og forkæl dine smagsløg.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev