Sjove træningsøvelser til hele familien som kan laves derhjemme - Gorenje

Sjove træningsøvelser til hele familien som kan laves derhjemme

FAMILY SIMPLIFIED
13.8.2019
Hvordan kan vi gøre træningen sjov for hele familien? Hvordan kan vi gøre det til en god oplevelse for alle, tilføre lidt sjov og måske endda sund konkurrence? Vi har lavet en liste over simple øvelser, du kan lave sammen med din familie. Vi har sørget for, at de ikke kun gør alle sundere og indarbejder de rigtige vaner, men at de også er en sjov og nem måde at være sammen på som familie. Når alt kommer til alt, så er alting jo sjovere, når man gør det sammen.

1. Lav en liste over alle familiemedlemmernes favoritøvelser, og lad dem hver styre træningen i 10 minutter. For en familie med 3 giver det allerede 30 minutters træning.

MESTERTIP! For at sætte lidt krydderi på træningen, kan du sætte en resultattavle op og måle, hvis træningsøvelser var de mest populære blandt dine familiemedlemmer, hvem der udeblev fra flest træninger, og hvem der altid var med. Du kan finde en god præmie til månedens vinder eller udtænke en lille straf til den, der bliver sidst ... Måske lave en lækker middag til hele familien?

MESTERTIP! Hvis din familie er lille, og du har brug for lidt ekstra konkurrence, kan du overveje at invitere nogle naboer eller andre i familien til at lege med.

2. Sportspåskeæg! Hvad går det ud på? Du kan udtænke nogle øvelser, som I kan lave som familie: mavebøjninger, løbe et antal runder, 15 minutters hurtig gang og skrive dem ned på små stykker papir gemt i plastik-”æg” - eller andre ting, de kan åbne, rundt omkring i huset. Den første opgave for børnene vil være at finde dem. Den, der finder øvelsen først, kan få lov til at styre den.

3. Hvad med en god gammeldags fest? Hvad er den bedste måde at bruge energi på og få alle til at bevæge sig? At danse! Sørg for altid at have en spilleliste klar til start, så I aldrig går glip af en god anledning til at danse. Den her øvelse er vores favorit. Det er så sjovt, og her kan man få lov til at være spontan! Om sommeren kan I gøre det til et udendørs arrangement og måske endda invitere familie og venner.

4. Har du nogen yndlings fitness-guruer? I kan alle prøve at følgeprogrammerne på YouTube. Bare sørg for, at alle er enige om valget! Måske kan I stemme om det på forhånd.

MESTERTIP! Gør træning til en fast begivenhed, som er sjov. På den måde kan du gøre det til en hyggelig familietradition, som alle vil glæde sig til!

5. Yogatime for alle? Hvis en i familien har noget viden om det, kan I prøve nogle få enkle strækøvelser. Der er så mange fordele ved denne øvelse for hele familien: udover alt det andet, kan yoga også hjælpe dine børn med at blive bedre til at koncentrere sig. MESTERTIP! Når de har trænet, skal din familie belønnes! Du kan forkæle dem med en lækker, sund familiemiddag efterfulgt af en hyggelig filmaften. Sommeren er på vej, så hvorfor ikke tage aktiviteterne udendørs med bløde puder og hyggelige tæpper? En god idé til at få noget værdifuld tid sammen og skabe uforglemmelige minder.

Gorenje Retro Collection

Den chikke side af dig.

Du elsker den minimalistiske stil. Du elsker perfektion. Du elsker, når noget lyser op. Rene elegante linjer, hvor intet er overflødigt. Se vores seneste farve Olive som er en fin pastel farve.

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev