Sådan får du din familie i julestemning - Gorenje

Sådan får du din familie i julestemning

FAMILY SIMPLIFIED
4.12.2018
Julen bringer en unik magi med sig. Den skaber en helt særlig atmosfære og bringer familie og venner sammen. Den inspirerer dig til at bruge din fantasi og udforske dine kreative evne. Den giver dig mulighed for at få mere kvalitetstid med dine børn. Hvis du ikke er i den rette julestemning endnu, giver vi dig her nogle tips til hvordan du kan få hele familien i den rette julestemning.

Planlæg juleaktiviteter: Tal med dine børn og find ud af hvad de gerne vil lave. Du kan bestemme om i skal lave en aktivitet hver uge, være kreative sammen en hel weekend eller en hel aften. Uanset hvad du beslutter dig for i skal lave, vil de helt sikkert elske at blive involveret i planlægningen af alle jeres juleaktiviteter.

Musik: Listen af julemusik er lang, så det bør ikke være et problem for dig at finde netop de julesange, du kan lide. Lad også børnene vælge deres favorit julesange. I kan gøre det til en leg, hvor du kan forsøge at gætte hvilke sange de vælger. I kan også lave en lille fjollet dans sammen til sangene. Vi garanterer et godt grin!

Mad: Vælg en simpel opskrift på hjemmelavede småkager, tal med børnene om hvordan de skal laves og hjælp dem så med at lave småkagerne. Forestil dig den søde duft fra ovnen og smagen af de dejlige, nybagte småkager. Hvis du har glemt at købe krymmel, kan du dyppe kagerne i smeltet chokolade og drysse dem med finthakkede hasselnødder eller kokosmel.

Pynt op derhjemme: Hjemmelavede lysestager, snefnug i papir og snemænd lavet af vatkugler. Gå på nettet og find nogle sjove idéer til dit eget DIY-julepynt. Du kan også prøve at huske hvad du lavede som barn. Det gør heller ikke noget, hvis resultatet ikke lige er instagramvenligt – i det mindste har i haft det sjovt sammen!

Julekort: Lav dine egne julekort i år. Tag til en boghandel og køb alle materialerne: pap, sakse, lim, farvet papir, tilbehør og tuscher. Lad fantasien tage over og lav dine helt egne personlige julekort. Se om du også kan finde på en unik tekst til kortene.

Juletræspynt: Julekugler og andet juletræspynt kan komme i mange forskellige former og farver: kager, slik, snefnug, kogler osv. Det meste af det, kan du lave selv sammen med dine børn og dit træ vil se helt fantastisk ud! Vigtigst af alt er det at nyde tiden, slappe af og lade julemagien inspirere dig og dit hjem.

Tag dig tid til dig selv og dine nærmeste uden hverdagens stress. Og husk: det er altid de små ting der tæller mest.

Alt-i-én-kombi-dampovn

Drømmer du om at dampe og sous-vide dit mad som en professionel kok? Du kan med en Gorenje alt-i-én-dampovn udfolde dig kulinarisk i hjemmet. Du kan være sikker på, at du har købt et høj kvalitets, pålideligt og holdbart produkt.

 

Læs også

Uforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev