Guide - Sådan vasker man babytøj - Gorenje

Guide - Sådan vasker man babytøj på den mest skånsomme måde

FAMILY SIMPLIFIED
11.9.2018
Førstegangsforældre tænker som regel meget på, hvordan de bedst kan tage vare på deres børn, herunder deres tøj. Men det behøver nu ikke at være svært. Her er nogle tips til, hvordan du kan få din babys tøj rent og blødt uden meget besvær. 

Rengør din vaskemaskine

Køre renseprogrammet (som f.eks. SterilTub) eller en tom maskine ved høj temperatur med eddike i tromlen for at fjerne eventuelle lugte. Samtidigt vil det dræbe bakterierne og skabe et mere hygiejnisk miljø for din babys tøj. 

Læs vaskeanvisningerne

Et sæt vaskeanvisninger, såsom vandtemperatur og hånd/maskinvask, vil hjælpe dig med at holde din babys tøj pænt efter vask.

Vælg det rigtige vaskemiddel

Hvis din baby ikke har allergi eller ekstremt følsom hud, er der ingen grund til at købe specielle vaskemidler specifikt til hans eller hendes tøj. Bare vælg et almindeligt vaskemiddel uden kraftig duft eller kemikalier. Du kan eventuelt vælge et flydende vaskemiddel, da det som regel bliver skyllet mere fuldstændigt ud af tøjet end pulver. 

Skyllemiddel - ja eller nej? 

Da babys hud er særlig sart, skal du så vidt muligt undgå at bruge skyllemiddel. De indeholder ofte kemikalier eller dufte, som kan skabe irritationer. Du kan i stedet bruge eddike til at blødgøre din babys tøj på en naturlig måde.

Tørretumbler eller lufttørring?

Med mindre det står i vaskeanvisningen, er der ikke nogen grund til at undgå at bruge tørretumbler til din babys tøj. Der er god chance for, at du vil bruge uendelig meget tid på at vaske tøj gennem barnets opvækst, så hvorfor ikke spare lidt tid? At hænge tøjet op i solen kan være en god idé, da sollys virker desinficerende på vasketøj og lysner pletter på hvidt tøj.

Livet er komplekst. Lad os gøre det enkelt at vaske tøj.

Vi ved, at du har bedre ting at tage dig til end at tænke på vasketøjet. Derfor har vi designet de nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner og tørretumblere, for at du kan få de bedste vaskeresultater med minimal indsats.

De nye Gorenje WaveActive vaskemaskiner anvender den unikke IonTech-teknologi til at takle selv de mest genstridige pletter på en nænsom måde.

Teknologien udnytter den naturlige ioniseringsproces til at sikre de bedste vaskeresultater uden brug af høje temperaturer, ekstra kemikalier, skyllemidler eller andre stoffer, der kan forårsage hudirritation.

Læs også

Udforsk andre Life Simplified emner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev